Solhem, Spånga

Älvkvarnsvägen 46

Såld
  • 6 rum
  • 168 kvm
  • Villa

Söker du ett av områdets bästa lägen med trädgården i öppet läge mot ängen, stora lekytor och trygg väg till förskolan och skolan. Välplanerat boende med många sovrum och flera fina sällskapsrum, där stora familjen, många vänner eller större delen av släkten får plats på bjudningar. Här kan det mesta på den välfyllda kravlistan bockas av! Den generösa bostaden har underbara sällskapsytor såväl inne som ute. Vad sägs om en stor uteplats i solbadande läge perfekt året om och ytterligare en uteplats på framsidan i skyddat solläge: det självklara valet då sommarens solstrålar är alltför varma! Invändigt finns härliga sällskapsrum i såväl entréplan, övervåningen samt i vindsvåningen. Perfekt för sociala familjen med många vänner på besök. Bostadens flera sällskapsrum möjliggör hela 4-5 sovrum eller utrymmen kan med fördel användas som hemkontor och passar den riktigt stora familjen!

DET RYMLIGA SÄLLSKAPSPLANET. I den stora välkomnande hallen finns gott om yta för avhängning samt klädförvaring och perfekt för familjen med många hobbys. Det soliga vardagsrummet har stora, fräscha fönster och dörr som ger access till en härlig uteplatsen på framsidan, vilket suddar ut gränserna mellan ute och inne och expanderar sällskapsytorna under sommarhalvåret! Köket inbjuder till goda middagar med vänner med sin stora matplats. Här går det också att ta ned väggen mellan kök och tvättstuga för ett ännu större kök. Köket är välskött och genom fönster har du fin utsikt över lekande barn i den skyddade trädgården, vilket förstärker en redan fin känsla. Köket har också väl fungerade vitvaror. På planet finns även ett gäst WC.

ÖVRE VÅNINGSPLAN, DET PRIVATA SOVRUMSPLANET. Här finns två ? 3 av småbarnsfamiljens efterlängtade sovrum i sammanhängande lösning. I det stora vardagsrummet finns möjlighet att sätta upp en eller två extra väggar och få ett till två sovrum till. På planet finns även ett badrum med duschplats!

DET SMARTA PLANET, vindsvåningen med möjligheter. Här är bostadsplanet som familjen drömmer om! Här finns synnerligen gott om förvaring. I allrummet finns plats för alla möjliga intressen såsom datadel, pysselbordet, träningshörnan och soffan för kompishäng! Våningsplanet har idag två sovrum samt socialyta med arbetsplatser. På planet finns idag två bra sovrum vilket det ena idag utgör en stor walk-in-closet.

ÖVRIGT. Trädgården är omsluten av skyddande buskar och rabatter med blommor, för dig som uppskattar odling. Här växer bärbuskar som vinbär och krusbär, perfekt för goda desserter och bakning. Utöver den solbadande gräsmattan och det möblerbara uteplatsen, terrassen samt efterlängtade garaget, perfekt för den bil- eller mc-intresserade! Utanför garaget finns uppställningsplats för ytterligare en bil. Önskar du få plats med ytterligare motorintresse så går p-platsen att bredda. Läget är perfekt för familj med barn i alla åldrar! På ängsavstånd hittas populära lekplatser såsom områdets egna lekplats, Uppgårdsparken och Fornminnesparken, på promenadavstånd om någon minut finns också stora plana gräsytor och ett uppskattat utomhusgym! Det är bekvämt promenadavstånd till flera förskolor, Solhemsskolan och Spånga Torg med ett stort utbud av butiker samt kommunikationer. Välkommen till Älvkvarnsvägen 46.

Mer om mäklarna