Solhöjdsslingan 26

Solhem/ Solhöjden, Spånga

Solhöjdsslingan 26

Såld
  • 6 rum
  • 172 kvm
  • Villa

Rymlig familjevilla från 1985 med stort garage

En genomgående fin och välskött villa från Götenehus, byggd 1985. Ett bra boende för familjen som söker ett välplanerat hus som är både mysigt och rymligt. Ypperligt läge på lugn gata på solhöjden med promenadavstånd till både service och kommunikationer. Det stora huset har en total boendeyta om 172 kvm och bjuder på en mycket flexibel planlösning beroende på familjens behov och önskemål. Fastigheten har även ett garage som rymmer både bil o förvaring om ca 25kvm. Den friköpta tomten om ca 979 kvm är oerhört inbjudande med gott om plats för både studsmatta, bollspel och planteringar. Läget bjuder på många soltimmar året om och erbjuder många olika "rum" både för det stora matbordet, loungegruppen, solstolarna med mera - allt med stor dimension i insynsskyddat läge för många och långa grillfester med familj och vänner.

Entréplanet bjuder bland annat på två sovrum, braskamin i allrum med både spa och bastu, helkaklat duschrum och tvättstuga. Övre plan finns två stora sovrum, ett rymligt vardagsrum, matsal med direktanslutning till kök och ett duschrum. Stor möblerbar balkong i härligt solläge, här har man sol nästan hela dagen.

Huset är beläget i ett centralt och familjevänligt område nära skolor, förskolor, lekplatser och fina grönområden. Läget är optimalt, med gångavstånd till Spånga torg och Spånga Station - med all tänkbar service -pendeltåg och bussar.

Lite om närområdet:
- i Spånga bor man barnvänligt, med naturen runt knuten, här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
- på kort promenadavstånd finns Spånga IP. På Spånga IP kan man under sommartid spela basket eller ta några löpvarv på den fina rundbanan som har allvädersbeläggning. Vintertid kan man sätta på sig skridskorna och utnyttja idrottsplatsens tider för allmänheten.
På Spånga IP finns ishall, konstfrusen isbana för allmänheten om 1 000 kvm. Och konstfrusen bandybana om 8 000 kvm, fotbollshall, fotbollsplaner (en gräs- och en grusplan båda med elvamannakapacitet), en liten streetbasketplan, cricketplan samt friidrottsbanor.
- ytterligare en idrottsplats finns på kort promenadavstånd. Påkostade Bromstens IP som helrenoverades 2014, här finns både ny konstgräsplan och en gräsplan med löparspår runt om.
- under soliga sommardagar är Nälstabadet ett populärt utflyktsmål. Badet med flera utomhuspooler, minigolfbana, lekplats och kafé håller öppet hela sommaren.
- är du intresserad av att träna på gym? På Spånga torg finns ett populärt puls & träningsgym och på Avestagatan/Kronofogdevägen finns ett Fitness 24 seven... Ett uppskattat gym med maximal flexibilitet!
- på Spånga Torg finns bl.a. Matbutiker, flera restauranger, konditori, banker, järnhandel, vårdcentral, barnavårdscentral, tandläkare, apotek, bibliotek och nyöppnade kvarterskrogen Kelp samt Dennis kött. Här finns även torgförsäljning sommartid och julmarknad i december.

Mer om mäklarna