Nälsta, Spånga

Gökottestigen 12

Såld
  • 6 rum
  • 141 kvm
  • Villa

Villa i populärt och barnvänligt område

FÖRHANDSVISNING 6/11. ANMÄL ER PÅ HEMSIDAN!
Välkommen till detta fantastiska boende i lugnt villaområde med några minuters cykelavstånd till Spånga Torg och Vällingby Centrum. Huset är total om 198 kvm fördelat på 2 plans friliggande villa i souterräng. Här finner ni fem sovrum, sällskapsytor med öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum med öppen spis. Delvis inglasat uterum på baksidan av huset. Stor balkong i bästa söderläge. Luft-vattenvärmepump ger låga driftskostnader.

- Entréplanet bjuder på två generösa sovrum, gäst-wc, tvättstuga med intill liggande dusch och bastu. Pannrum och ingång till garaget finns via hall på entréplanet. Förråd med gott om förvaringsmöjligheter.

- Övre plan har fantastiska sällskapsytor såväl ute som inne med en öppen och luftig planlösning som på ett naturligt sätt knyter ihop vardagsrum och matsal. Kök från Marbodal med ljusa köksluckor, master bedroom med utgång till balkong. Två sovrum med härlig utsikt från stora fönster. Helkaklat badrum. Utgång till trädgårdtomt med altan på baksida. Balkong med utgång från både matplats och master bedroom.

- Parkeringsmöjligheter på uppfart, i garage och carport. Stor lättskött trädgårdstomt om hela 665 kvm badar i sol under flertalet av dagens soltimmar. Här finns flera möjliga uteplatser i såväl solläge som i svalkande skugga. Förråd finns bakom carport.

Mer om mäklarna