Flysta, Spånga

Flystaslingan 38

Såld
  • 5 rum
  • 167 kvm
  • Villa

Rymlig familjevilla med solbadande uterum

Välkommen till denna underbara familjevilla belägen på charmiga Flystaslingan. Huset har en fantastisk planlösning om totalt ca 167 + 28 kvm och med hela 4 fina och rymliga sovrum. Här möts utomhus och inomhus inne tack vare det stora uterummet som avnjuts av familjen från tidig vår till sen höst. Rummet är hela 18 kvm och ligger i perfekt solläge och önskar du njuta långt in på säsongen så finns infravärme. I maj målas husets fasad om och arbetet är beställt av målare (på säljarnas bekostnad). Vid snabb affär kan färgval diskuteras Huset har 3 genomtänkta plan. Från entréplanet välkommas ni in till en stor hall med gott om avhängningsytor, Vidare till allrummet som idag används som master bedroom med intilliggande badrum. Från hallen når ni pannrummet med ingång till garaget, vilket också kan byggas om till ett extra rum. Via den fina trappan kommer man upp till trädgårdsplanet med stora sociala ytor. Här finns det gott om plats för både familj och vänner. Den öppna planlösningen ger en fantastisk rymd mellan kök, vardagsrum och matplats. Här finns utgång till det stora och möblerbara uterummet som solbadar i ljus. Ytterligare ett sovrum och badrum finns på detta plan. Vidare via vacker trappa finner du den tillbyggda övervåningen från 1992. Här fördelas planet med ett allrum, två stora sovrum, ett hobbyrum i anslutning till kattvind samt WC .

Stor och kuperad trädgårdstomt om 860 kvm att älska. Tomtens olika nivåer bjuder till spring och bus för barnen och underbar pulkaåkning vintertid. Här finns sekelskiftes lekstugan inbäddad i grönska. Den grönskande trädgården bjuder på flertalet bärbuskar och en oas med olika blommor och fruktträd. Står ett växthus med på önskelistan? Med stora ytor är det bara fantasin som sätter gränser för den som vill odla och skörda egna ekologiska grönsaker.

Ytterligare ett plus för barnfamiljen finns den fina Palmérsparken. Perfekt för familjens fotbollsintresserade barn! Med parkens mysiga äventyrstema hinner man besöka både Söderhavet och Djungeln varje dag. Här finns också multisportmål och pingisbord som bjuder in till lek och rörelse. På den korta promenaden till Spånga torg passerar man områdets flertal förskolor på nära håll.

Välkommen till trivsamma Flystaslingan 38.

LITE OM NÄROMRÅDET:
- I Flysta bor man barnvänligt, med naturen runt knuten - här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
- Barnvänliga Flystaslingan har en genuin Bullerbykänsla, här är det nära till små lekkamrater och de flertal mysiga lekplatser som ligger 'runt hörnet'!
- På Flystaslingan finns Palmérsparken som precis står klar efter en stor ombyggnad. Den påkostade lekplatsens tema är 'Äventyrsresan', här kan man besöka både 'Söderhavet' och 'Djungeln'. Parken har också nya multisportmål, pingisbord och parkbelysning. Parkens bollplan finns på plats sedan tidigare.
- På kort promenadavstånd finns ytterligare två välordnade lekplatser med anslutande gräsyta, den ena ligger på Logvägen och den andra ligger invid Pilbågsvägen. På ungefär samma avstånd, invid Gribbyvägen, finns en uppskattad liten pulkabacke för de yngsta.
- Finns det ett stort fotbollsintresse i familjen? Det är även kort promenadavstånd till välordnade Solhems fotbollsplan.
- På kort cykelavstånd ligger populära Starboparken, ytterligare en självklar samlingsplats för leksugna barn!
- För de lite äldre barnen byggdes en Parkourbana i Nälsta under 2013. Parkourbanan, som ligger på cykelavstånd, har snabbt blivit mycket populär.
- Sommartid är närbelägna Nälstabadet ett populärt utflyktsmål.
- På kort promenadavstånd finns Coop Nära i Flysta, just i närheten finns även flera restauranger samt blomsteraffär och frisör.
- På Spånga Torg, med gångavstånd om ca 12 minuter, finns ett flertal matbutiker, kötthandlaren Dennis kött, puben Caledonian Inn, flera restauranger, konditori, vårdcentral, apotek, ytterligare småbutiker samt torgförsäljning sommartid. Här finns även SkandiaMäklarnas bobutik, välkommen in på en fika och för att prata om din nuvarande bostad och nästa.
- Det är inte heller långt till gallerian Bromma Blocks, ett butikscenter med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger.
- Vällingby City med sina generösa öppettider ligger inte långt bort, här finns det mesta att önska i form av butiker, här finns även torghandel, restauranger, de flesta banker samt biosalong.

FÖRSKOLOR/SKOLOR:
- Ett flertal förskolor finns runt om i området.
- Det finns ett flertal skolor på promenadavstånd/kort bussresa:
- I Sundby- och i Solhemsskolan/Spånga Grundskola går man från förskoleklass till och med årskurs 9.
- I Kunskapsskolan går man från årskurs 4 till och med årskurs 9.
- I Raoul Wallenbergs skola går man från förskoleklass till och med årskurs 9.

KOMMUNIKATIONER:
NÄRMASTE BUSSHÅLLPLATS (BUSS 117) LIGGER PÅ AVSTÅND OM CIRKA 100 METER.
TILL SPÅNGA TORG MED PENDELTÅG OCH BUSSAR I ALLA VÄDERSTRECK PROMENERAR MAN PÅ CIRKA 15 MINUTER:
Buss 117 - med hållplats på Spångavägen trafikerar sträckan: Spånga station - Brommaplan (med T-bana, gröna linjen).
Pendeltåg samt ytterligare busslinjer på Spånga Torg:
Pendeltåg - från Spånga station till Odenplan reser man på 11 minuter, sträckan till Stockholms Central tar 14 minuter.
Buss 116 - trafikerar sträckan: Vällingby Centrum - Spånga station.
Buss 119 - trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs station samt Spånga station.
Buss 112 - trafikerar sträckan: Spånga - Alvik (med T-bana). Buss 118 - trafikerar sträckan: Vällingby - Hallonbergen, via Rissne Centrum (med T-bana).
Buss 118 - trafikerar sträckan: Vällingby - Hallonbergen, via Rissne Centrum (med T-bana).
Buss 157 - trafikerar sträckan: Spånga - Danderyds sjukhus.
Buss 512 - trafikerar sträckan: Spånga station - Solna centrum, via Rissne Centrum.

Mer om mäklarna