Flysta, Spånga

Flystaslingan 39

Såld
  • 6 rum
  • 115 + 25 kvm
  • Villa

Hem ljuva hem..... Anno 1909

Unikt charmig familjevilla med byggår 1909 på en stor prunkande trädgårdstomt, där fruktträd och bärbuskar samsas med ett väl tilltaget växthus. Solbadande uteplatser med två trädäckade altaner kantade av kryddodlingar och finrabatter för familjen att njuta av. Huset har en fantastisk planlösning om totalt ca 128 + 31 kvm källare( ej mätbaryta, se dokument.) och med hela 4 fina sovrum. Här möts man av charmen i tidstypiska detaljer som höga golvsocklar, takstuckaturer och vackra trägolv. Huset är disponerat på hela 6 vackra rum och ett kök som verkligen bjuder in till matlagning med hela familjen. Här finns 2 kaklade badrum, en walk-in closet och källare. Många fönster och altandörrar ger huset ljus, rymd och en fin utsikt mot den underbara trädgården.

På entréplan möts vi av ett mysigt vardagsrum med direkt anslutning till matsal, kök med utgång till altan, ett totalrenoverat badrum och ett sovrum med walk-in-closet.
Övre planet fördelas på tre generösa sovrum. Utgång till stor terrass med vy över området. Platsbyggd dagbädd med underbart ljusinsläpp som är perfekt för övernattande gäster. Ytterligare ett helkaklat badrum med snyggt integrerad tvättdel.
Källarplanet fördelas på hobby/allrum, förråd och matkällare. Här finns möjlighet att inreda bostad till tonåringen med egen ingång.

Är ni odlingsintresserade? Då finns här gott om solbadande ytor för framgångsrik egenskörd. Står ett orangeri med på önskelistan? Här finns redan ett på plats! Med stora ytor är det bara fantasin som sätter gränser för den som vill odla och skörda egna ekologiska grönsaker. Tomten om 1001 kvm har plana lekvänliga gräsytor, vackra träd, uppvuxna fruktträd, goda bär och blommande buskar som återkommer år efter år. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i förråd, vedbod och växthuset/orangeri med plats för sittgrupp.

Ytterligare ett plus för barnfamiljen... den egna tomten ligger endast ett stenkast från den fina Palmérparken. Perfekt för familjens fotbollsintresserade barn! Med parkens mysiga äventyrstema hinner man besöka både 'Söderhavet' och 'Djungeln' varje dag. Här finns också multisportmål och pingisbord som bjuder in till lek och rörelse. På den korta promenaden till Spånga torg passerar man områdets populära skola och ett flertal förskolor finns på nära håll.

Mer om mäklarna