Inglasat uterum, generöst trädäck och plana lekvänliga gräsytor

Flysta, Spånga

Spångavägen 336

Såld
  • 6 rum
  • 73 kvm
  • Villa

FAMILJEVILLA MED UTHYRNINGSDEL OCH BERGVÄRMEPUMP FRÅN 2023!

Välkommen till denna välplanerade familjevilla om totalt 161 kvm. Här finns fyra sovrum där tre till sin storlek kan användas som Master Bedroom! I bostaden finns även en nyligen inredd uthyrningslägenhet, i ostört läge.
Under senare år har bostaden genomgått flertalet av de större renoveringarna och befinner sig i ett mycket gott skick, här är det bara att flytta in!
I det väl tilltagna vardagsrummet med matsalsdel trivs familj och vänner då det bjuds på middagar och kalas, under sommarhalvåret umgås man självklart på tomtens generösa trädäck, på plana gräsytor eller i det glasade uterummet från Willab Garden. Utomhusytorna är de självklara favoritplatserna under årets sol- och grillmånader. För familj med behov av generösa förvaringsmöjligheter är den rymliga vinden med sin väl tilltagna takhöjd en dröm, på denna vind ryms det mycket!

DET FINA ENTRÉPLANET MED UNDERBARA SÄLLSKAPSYTOR OCH HÄRLIG LJUSSÄTTNING FRÅN FÖNSTER I ALLA VÄDERSTRECK.
Den generösa hallen hälsar hela familjen och vänner välkommen hem! Det generösa vardagsrummet har plats för den rymliga familjesoffan och matsalsmöbel. Arbetsköket har gott om arbetsytor för den matlagningsintreserade familjen, kökets pardörrar ger access till det generösa glasade uterummet från Willab Garden. På planet finns även två tilltagna sovrum, båda med garderober. Här finns även ett helkaklat duschrum.

BOSTADSPLANET EN TRAPPA NER.
Här finns två generösa sovrum, båda med golvvärme, kanske inreder man ena rummet till ett allrum för tonåringarna? Den rymliga tvättstuga med fina arbetsbänkar och förvaringsmöjligheter underlättar tvätthanteringen, här är även den nya bergvärmepumpen från 2023 placerad. Wc med tvättställ i kommod finns. Det är lätt att åter öppna upp till uthyrningsdelen om man själv har behov att nyttja hela planet.

DEN SMARTA UTHYRNINGSLÄGENHETEN.
I uthyrningsdelen finns hall med förvaringsmöjligheter, allrum med pentry och dusch/wc.

ÖVRIGT. Åter till den vackra trädgårdstomten. Bostaden och tomtens fina utomhusytor har ett högt läge som badar i sol från tidiga morgonen till sena kvällen. Tomtens högsta punkt gränsar dessutom mot allmänning med en liten skogsdunge, en super-spännande plats för familjens yngsta! Här har man ett bekvämt promenadavstånd till flera av områdets många populära lekplatser, till förskola, skola och till Spånga torg med fantastiska kommunikationer, populära restauranger och ett fint utbud av butiker.
Välkommen till Spångavägen 336!

LITE MER OM STOCKHOLM MEDARDUS 3:
- Det centrala läget ger vardagslyx till hela familjen, här är det nära till allt som gör vardagspusslet lätt att lägga!
- På solbadande och uppvuxen trädgårdstomt om hela 1.010 kvm, ligger denna renoverade 40-talsvilla med fina inkomstmöjligheter via bostadens uthyrningslägenhet.
- Tomtens plana gräsytor och generösa trädäck är sommarmånadernas favoritplatser för lek, rekreation och goda måltider. Då det blåser kallt eller regnar så placerar man sig i det glasade uterummet från Willab Garden, med direkt access till köket där sommarpotatisen kokar färdigt till grilltallriken. Uterummet används av nuvarande familj redan från tidig vår till sena hösten.
- För den trädgårdsintresserade finns här alla möjligheter att odla och förädla, redan nu finns mycket vackert och gott att njuta av såsom goda plommon att plockas från egen gren. här finns också äppelträd, vinbär, krusbär och söta smultron och jordgubbar.
- Trädgårdens efterlängtade blomning startar redan tidig vår och dröjer sig kvar mot sena hösten! Tomtens uppvuxna häckar och grönska ger mycket fint insynsskydd.
- Trädgårdsförråd finns.
- Har man äventyrslystna barn med spring i benen så är denna spännande tomt perfekt, tomtens storlek och utformning ger möjligheter till mycket kul! Här kan man leka på plana gräsytor, gömma sig bakom buskar, bygga trädkoja eller hoppa på den efterlängtade studsmattan som jultomten kom med i julklapp. På andra sidan tomtgräns i norrläge finns en spännande liten skogsdunge, perfekt för en utflykt när man är en ung upptäcktsresare.
- Med fantastiska kommunikationer på Spånga Torg är det lätt att föredra tåg eller buss till arbetsplatsen. Från Spånga station till Stockholm Central är resvägen inte längre än 14 minuter! Torgets bussar går i alla väderstreck.

LITE OM NÄROMRÅDET:
- I Flysta bor man barnvänligt, med naturen runt knuten - här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
- På kort promenadavstånd finns lekplatsen 'Gribban' en nyligen renoverad, populär lekplats med anslutande gräsyta. Här blandas traditionell lek som klätterborg, gungbräda, lekstuga och gungor med mer specialutformad utrustning.
- På kort promenadavstånd finns även den nyrenoverade lekplatsen 'Palmérsparken' med tillgänglighetsanpassad lekmiljö för yngre barn. Gummiunderlag finns under all lekutrustning. Här finns lekmöjligheter i klätterställningen, gungor, bebisborgen, sandlådan och vila i kompisgungan.
- På nära avstånd, invid Gribbyvägen, finns också en uppskattad liten pulkabacke för de yngsta.
- Finns det ett fotbollsintresse i familjen? Det är kort promenadavstånd till välordnade Solhems fotbollsplan, även den ligger i stort sett 'runt hörnet'.
- På kort cykelavstånd ligger populära Starboparken, ytterligare en självklar samlingsplats för leksugna barn!
- För de lite äldre barnen byggdes en Parkourbana i Nälsta under 2013. Parkourbanan, som ligger på promenadavstånd, har snabbt blivit mycket populär.
- Sommartid är närbelägna Nälstabadet ett populärt utflyktsmål.
- På Spånga Torg finns ett flertal matbutiker, kötthandlaren Dennis kött, nyöppnade krogen Kelp (bar/mat/deli), puben Caledonian Inn, ytterligare ett flera restauranger, Spångas prisbelönta konditori, vårdcentral, apotek, ytterligare småbutiker samt torgförsäljning sommartid och julmarknad vintertid. Här finns även SkandiaMäklarnas bobutik, välkommen in på en fika och för att prata om din nuvarande bostad och nästa.
- Det är inte heller långt till gallerian Bromma Blocks, ett butikscenter med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger.
- Vällingby City med sina generösa öppettider ligger inte långt bort, här finns det mesta att önska i form av butiker, här finns även torghandel, restauranger, de flesta banker samt biosalong.

FÖRSKOLOR/SKOLOR:
- Ett flertal förskolor finns runt om i området.
- Det finns ett flertal skolor på promenadavstånd/kort bussresa:
- I Solhemsskolan och i Sundbyskolan går man från förskoleklass till och med årskurs 9.
- I Kunskapsskolan går man från årskurs 4 till och med årskurs 9.
- I Raoul Wallenbergs skola går man från förskoleklass till och med årskurs 9.

KOMMUNIKATIONER:
NÄRMASTE BUSSHÅLLPLATS (BUSS 117) LIGGER PÅ AVSTÅND OM ENDAST CIRKA 170 METER.
TILL SPÅNGA TORG MED PENDELTÅG OCH BUSSAR I ALLA VÄDERSTRECK PROMENERAR MAN PÅ CIRKA 15 MINUTER:
Buss 117 - med hållplats på Spångavägen trafikerar sträckan: Spånga station - Brommaplan (med T-bana, gröna linjen).
Pendeltåg samt ytterligare busslinjer på Spånga Torg:
Pendeltåg - från Spånga station till Stockholms Central, via Odenplan, reser man med pendeltåg på 14 minuter.
Buss 116 - trafikerar sträckan: Vällingby Centrum - Spånga station.
Buss 119 - trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs station samt Spånga station.
Buss 112 - trafikerar sträckan: Spånga - Alvik (med T-bana). Buss 118 - trafikerar sträckan: Vällingby - Hallonbergen, via Rissne Centrum (med T-bana).
Buss 157 - trafikerar sträckan: Spånga - Danderyds sjukhus.

Mer om mäklarna