Flysta, Spånga

Skogslöparvägen 19

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 195 kvm
  • Villa

Modern villa med 4-5 sovrum, bergvärme. 2-3 umgängesytor och fina ytskikt. Fräscht kök och stora badrum. Inglasad terrass och flera uteplatser. Friggebod samt lekstuga. Rätt läge nära allt.

Denna moderna familjevilla badar i ljus och har utrymme för alla. Huset har en mycket uppskattad rymd med stort vardagsrum och omtyckt rymligt kök i öppen planlösning så alla känner sig välkomna. Vid matplatsen finns också dem mysig kaminen för extra känsla, värme och mys. Samtliga sovrum och umgängesrum är synnerligen stilsäkra i sin känsla. De stora renoverade badrummen är gjorda i medveten stil, och utförda med våtrumsgarantier. I suterrängplan finner du badrummet med högt i tak, duschplats, bra förvaring, handfat och stor spegel. Badrummet på övervåningen har bubbelbadkar, stora förvaringsmöjligheter samt avkopplande utsikt. Idag har huset tre umgängesytor och 4 stora sovrum. Det går med lätthet att bygga till ytterligare 2 st sovrum.

Entrén i källarplan välkomnar dig med en rymlig hall. Perfekt för den stora familjen eller dig som uppskattar ytor och plats för sportartiklar. Våningsplanet ger dig en umgängesyta perfekt som tv-rum eller stort ungdomsrum. Här finns också gäst WC samt dusch med tillhörande bastu. Våningsplanet erbjuder stora förvaringslösningar samt tvättstuga och pannrum. Det finns även möjlighet att ändra huvudentré till huset. Nuvarande entré har en takhöjd på 1,90 i källarvåningen. Det går att bygga en rejäl trapp upp till mellanvåningen och få en rymlig entré i ett tidigare sovrum vid vardagsrummet.

Mellanvåningen med tillhörande souterrängplan, är representativ och perfekt för dig som uppskattar umgängesliv med släkt och vänner. Detta storartade hem har en väl genomtänkt arkitektur som får ljuset flöda fritt. Här möts du av ett fantastiskt vardagsrum och den sprakande kaminen. Plats för stora soffan samt extra möblering. Rummet är lättmöblerat och ger extra känsla med sin stora matplats. I det rymliga umgängesköket får alla plats. Utsikten från fönster till grönskan. Flera fönster och utgång till stora delvis inglasade altanen i söderläge. Den perfekta platsen för sommarens grillkvällar eller avkoppling i solen med en gofika.

Våningen rymmer även ett suterrängplan med 2 trivsamma sovrum med furugolv och ett läckert vinklat tak. Mycket god förvaring i många garderober. Vacker utsikt från alla rummen. Badrum mellan sovrummet med samma läckra takhöjd samt hall för förvaring. Planlösningen är mycket praktisk och är perfekt för sig som önskar många sovrum, stora ytor och bra förvaring. Här går att flytta rakt in och börja trivas.

Övervåningen är tonåringarnas paradis. Här får också hela kompisgänget plats i umgängesytan med utgång till stora balkongen. Bästa stället för nyårsaftonens utsikt vid 12:slaget. Våningen är tillbyggd med två rymliga sovrum, badrum samt smart arbetsyta vid det runda fönstret. Allrummet går att göra om till sovrum om så önskas.

Den lättskötta tomten med äppel-, körsbärs- och plommonträd, tronar på sin plats med gräsytor som inbjuder till lek och sol hela dagen. Svalkade skugga finns på altanen under tak. Önskar du flera än två parkeringsplatser så finns utrymme att utveckla detta vidare. Uthus finns för dig som uppskattar förvaring. Gullig lekstuga för de minsta i familjen. Sammanlagt är detta ett drömhus för väldigt många som uppskattar den moderna känslan och genomtänkt lyx av stora ytor. Varmt välkomna till Skogslöparvägen 19.

Mer om mäklarna