Bromsten, Spånga

Intagsgränd 5

REDO™
  • 6 rum
  • 182 kvm
  • Villa

Denna trivsamma familjevilla badar i ljus och har utrymme för alla. Huset har en mycket uppskattad rymd med stort och ljust vardagsrum och rymligt och trivsamt kök. Samtliga sovrum och umgängesrum är tidstypiskt rymliga i sin känsla. Det fräscha och påkostade köket i varm stil är underbart och med flera arbetsbänkar lämpar sig köket både för fest och mysiga middagar med familjen. Entréplan välkomnar med sin öppning till det rymliga vardagsrummet och kaminens sprakande. Perfekt för den stora familjen. Våningsplanet ger dig det stora vardagsrummet, möjlighet till tre sovrum. Här får alla vänner plats och utsikten är vacker över grönskan. Här finns också utgången till den soliga balkongen för dig som vill njuta. Från vardagsrummet når du den trivsamma matsalen som går att göra om till sovrum om du önskar. Blått badrum med badkar samt fönster för bästa känsla. Rummet har helkaklade väggar, bra förvaring samt våtrumsmatta. Här finns två trivsamma sovrum med god förvaring och utsikt till trädgården vackra grönska. Här finns också en lättillgänglig WC med marmorgolv.

Souterrängvåningen bjuder på stora tv-rummet med öppen spis. Här finns också ett välplanerat sovrum med utsikt till trädgården. Tvättstuga, flera förråd och klädkammare ger maximal förvaring. Här finns också den fint renoverade bastuavdelningen med helkaklad duschplats. Utfört med våtrumsgaranti som extra trygghet. Garaget är utrustat med automatöppning som gör livet lättare. Garaget har också fönster för dig som önskar hobbyytor för avkoppling eller bygga till ett extra sovrum.

Trädgården är välskött och har en stor terrass i perfekta solläget. Här får du plats för släkt och vänner på sommarens grillkvällar. Barn har utrymme för lek och studsmattan och barn samt husdjur är skyddade från bilar. Här finns flera odlingsbackar för dig som uppskattar närodlat och flera bär och buskar i trädgården för goda efterrätter. Förråd finns i trädgården för trädgårdssaker och ved. Sammanlagt är detta en mycket trevlig, välskött och genomtänkt familjevilla för dig som har krav på ditt boende. Välkommen till Intagsgränd 5.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bromsten, Spånga

Intagsgränd 5

  • Möjligt sovrum.
    Möjligt sovrum.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.