Tidigare sommarbild

Bromsten, Spånga

Torpstugegränd 50

Såld
  • 4 rum
  • 49 kvm
  • Villa

49 + 19 kvm parhus

Välkommen till dessa maximalt välplanerade parhus om 49 + 19 kvm med 3 sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrum och ett gäst WC. Trivsam och insynsskyddad trädgård med gott om plats för lek och grillkvällar på den nya stora altanen i bästa solläge. Garage för en bil nära huset.

Välkommen till dessa 49 + 19 kvm maximalt välplanerade parhus med garage, 3 sovrum, ett badrum och ett gäst WC. Här har du hela husdrömmen med allt de flesta längtar efter. Trivsam och insynsskyddad trädgård med gott om plats för lek och grillkvällar på den nya stora altanen i bästa solläge. Terrassen är ombyggd år 2021 och är förberedd för tyngden av ett bubbelbadkar om du önskar sätta in ett sådant. Samtidigt sattes ny trädgårdsbelysning för maximal känsla året om. Här sitter du med många vänner och njuter i lugn och ro medan barn och husdjur är skyddade av staketet. Baksidan bjuder in till plats för studsmattan, odling och sin skyddade uteplats under taket. Här kan du lätt öppna dörren i staket och gena till den närliggande garageplatsen.

Genom dörren möter du en totalgenomtänkt planlösning där alla får sin egen plats att stänga om sig. Den moderna öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger den extra känslan. Här finns också den stora terrassen lättillgänglig med egen dörr ut. Huset har både stort badrum med tvättpelare samt gästwc så alla hinner med på morgonen. Entréplanet har en trivsam hall med möjlighet att sätta in extra garderob. Master bedroom med gott om yta för stora sängen samt flera garderober. Här finns också en egen utgång till baksidans terrass där morgonkaffet gärna njuts av i grönskan. Badrummet är helkaklat med stora ytor att röra sig på samt fönster för rätt känsla. Kök och vardagsrum i efterfrågad öppen planlösning. Här finns det nya vackra trägolvet. Moderna klinkers som har golvvärme under sig för maximal känsla. Köket har bra arbetsytor samt plats för många vänner vid matbordet. God förvaring i vita skåp och lådor samt extra fönster vid diskbänken. Övervåningen rymmer två trivsamma sovrum med nya fönster, fräscht gäst wc samt hall som är möblerbar.
Förrådet ligger precis vid ingången till trädgården så allt är enkelt och nära. Besiktning och energideklarationen görs i slutet av veckan och kommer att läggas ut här så fort vi fått dem. Välkommen till Torpstugegränd 50.

Mer om mäklarna