Söderhamns Skärgård, Söderhamn

Morvikstjärn 301

Såld
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Villa

Stilfullt renoverat hus intill Morvikstjärn

På Morvikstjärn 301 hittas detta hus som renoverats omsorgsfullt ? ett ljust och inbjudande boende med rogivande och vacker utsikt mot vattnet och skogen.

Varmt välkommen till Morvikstjärn 301 och detta inbjudande hus där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Få bostäder har samma generösa ljusinsläpp som den här.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett mysigt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, generös takhöjd, vacker utsikt och Kakelugn, följt av ett stilrent och modernt kök med vedspis. Det finns tre sovrum och allrum med väl valda färger i rogivande ton. Badrummet är nyligen renoverat och stilrent med toalett, kommod, förvaringsskåp och dusch.

Husets stora, rogivande och barnvänliga naturtomt bjuder på många soltimmar, stora gräsytor, fruktträd och bärbuskar. Här finns även ett praktiskt och stort uthus med bra förvaring, plats för både maskiner och verktyg och plats för trädgårdens alla redskap.
Det finns även ett gästrum i del av uthuset samt vedbod.

I anslutning till huset har du en härlig altan med plats för både matgrupp samt loungedel, och längre ned i trädgården har du en egen brygga i Morvikstjärn.
Här kan du bada och fiska när andan kommer på.

Bara en kort promenad bort når du havet och Midsommarfjärden. Golfbanan Sofieholm , vandrings- och cykelleder samt vårdberget i närhet för den som vill leva aktivt eller bara uppleva den fina naturen.
Söderhamns centrum når du ca 15 min bort med bil.
Arlanda 2 h bilfärd och Järvsö med skidbacke och djurpark endast 1,5h bilfärd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna