Söderhamn, Söderhamn

Tegvägen 4

Besiktigad
  • 4 rum
  • 98 + 98 kvm
  • Villa
Utgångspris 995 000 kr

Familjevänligt hus på Tegvägen!

Välkommen till Tegvägen 4 och detta väldisponerade hus med många möjligheter.

Varmt välkommen till Tegvägen 4 och detta hemtrevliga hus med många möjligheter, i den här bostaden används varje kvadratmeter på ett genomtänkt sätt.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och stora fönster, följt av ett funktionellt och lite äldre kök. Tre sovrum varav ett större. Badrummet är fräscht med toalett, duschkabin, kommod och badrumsskåp.

Här ingår en tomt om 893 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga och inglasade altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. I källarplanet finns en härlig gillestuga med kamin, bastu med dusch och toalett i anslutning. Vidare finns flera förrådsutrymmen samt utrymmen som man kan utveckla vidare.
Vidbyggt garage på platta i anslutning till uppfarten och entrèn samt ett lusthus i trädgården där man kan njuta av lugnet och den trivsamma villagatan

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Söderhamn, Söderhamn

Tegvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 800 000 kr