Skutskär, Skutskär

Vårvägen 10

Såld Besiktigad
  • 4 rum
  • 103 kvm
  • Villa

Hemtrevlig villa i Skutskär!

Varmt välkomna till denna hemtrevliga villa med fin trädgård i Skutskär!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende. Rymlig och hemtrevlig villa med allt en familj kan önska sig. Entréplan med hall med gott om plats för klädavhängning och badrum, stort kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp, stort vardagsrum med plats för soff-, och matgrupp, tre sovrum med fönster och ett till sovrum/klädkammare utan fönster. Källarplanet erbjuder goda förvaringsytor, tvättstuga, duschrum med dusch, badkar och bastu etc.! Utvändigt finns en fantastisk trädgård med goda gräsytor, buskar, träd etc.. Inglasat uterum på baksidan, samt stenlagd uteplats. Intill huset på framsidan finns ett vidbyggt garage och i övrigt plats för flertalet bilar på uppfart!

Uppvärmning via bergvärme för låg driftkostnad, nytt tak 2020!

Obs. delvis egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma. Planritning över källarplan finns tyvärr ej att tillgå.

Huset ligger i ett område kallat "trekanten" med närhet till det mesta. Kollektivtrafik, idrottsplats, restaurang, bensinmack och närbutik finns alldeles i närheten. Inte allt för mycket längre bort finns skogsområden, livsmedelsbutik och havet med badstrand. Allt för ett trevligt boende finner du här!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna