Skutskär, Skutskär

Bergslagsvägen 15

Såld
  • 4 rum
  • 109 kvm
  • Villa

Villa i Skutskär!

Varmt välkomna till denna centrala villa i Skutskär!

Här finner du hall med plats för klädavhängning, wc, kök med plats för matgrupp, vardagsrum med plats för mat-, och soffgrupp (möjlighet att skapa ett till sovrum). Från vardagsrummet nås även husets inglasade altan i söderläge, som leder vidare ut till öppen altan. På övre plan erbjuds två sovrum och möjligheten till en separat wc. Ett av sovrummet är väldigt stort och kan enkelt delas av till två sovrum. Källarplan erbjuder allrum, badrum och pannrum/tvättstuga. Källarplanet ligger i suterräng och är därav delvis ovan mark, här finns även groventré från husets uppfart. Övrigt på tomten, som ligger något upphöjt gentemot större delar av området, finns gräsytor och ett garage!

Vissa detaljer i huset behöver fördigställas, se besiktningsprotokoll. Obs. egenritad planritning, avvikelser förekommer! Alternativa planlösningar finns tillgängliga.

Huset är väldigt centralt placerat i Skutskär med närhet till allt Skutskär har att erbjuda. I Skutskär finns härliga skogs-, och grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven/Bodaån, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Till sist finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb inte allt för långt från Skutskärs centrala kärna.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna