Skutskär, Skutskär

Östra vägen 68

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Villa

Friköpt radhus i Skutskär!

Varmt välkomna till detta friköpta radhus i Skutskär!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende, i friköpt radhus på två plan. Entréplan erbjuder rymlig hall med plats för klädavhängning, nyrenoverat kök med plats för matgrupp, samt utgång till uteplats i form av altan och delvis inglasad del. Övrigt på entréplan finns även sovrum, som skulle kunna nyttjas som vardagsrum/tv-rum. Till sist även wc och tvättrum/tvättstuga. Övre plan erbjuder två rymliga sovrum, ett vardagsrum med balkong, som skulle kunna nyttjas som sovrum, och badrum med dusch. Tomten erbjuder, på baksidan, en mindre lättskött gräsmatta, p-plats med motorvärmare mot avgift, separat kö till garage!

Som fastighetsägare betalar man 3 500 kr/mån som täcker de gemensamma kostnaderna för uppvärmning, sophämtning, snöröjning, vatten/avlopp, gräsklippning av gemensamma ytor etc.!

Obs. egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma!

Huset ligger i ett område med närhet till det mesta. Kollektivtrafik, idrottsplats, restaurang, bensinmack och närbutik finns alldeles i närheten. Inte allt för mycket längre bort finns skogsområden, livsmedelsbutik och havet med badstrand. Allt för ett trevligt boende finner du här!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna