Älvboda, Skutskär, Skutskär

Ekgatan 11

Såld
  • 4 rum
  • 78 + 78 kvm
  • Villa

Villa i populära Älvboda, Skutskär!

Varmt välkommen till denna villa i populära Älvboda, Skutskär!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende. Entréplan med hall och plats för klädavhängning. Renoverat kök med plats för matgrupp. Vardagsrum med eldstad, plats för stor soffgrupp och utgång till altan på baksidan mot skogsparti. Helkaklat badrum med badkar och till sist tre rymliga sovrum. I källarplanet erbjuds rymliga förvaringsytor, garage och tvättstuga!

Obs. delvis egenritad planritning, planritning för källarplan är till stor del i original. Viss avvikelse kan förekomma på planritningarna.

Huset ligger i Skutskärs södra del, i området kallat Älvboda. Här finns direkt närhet till skog, grönområden, fina motionsspår, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven (Bodaån), matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Utöver husets närhet till alla nödvändigheter ligger det på en återvändsgata. I närheten till detta barnvänliga och lugna område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna