Skultorp, Skövde

Bussatorpsvägen 7D

Såld
  • 5 rum
  • 126 kvm
  • Villa

Välskött gavelradhus i Skultorp!

På Bussatorpsvägen 7D finns detta väl omhändertagna gavelradhus i souterräng. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område i populära Skultorp med närhet till naturen.

Välkommen hem! När du kliver in i denna bostad möts du av en öppen hall och vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in ett vackert ljus från den trevliga morgonsolen. Även balkongen ligger på denna sidan och är perfekt för att avnjuta morgonkoppen på. Köket i denna bostad är verkligen fantastiskt, här finns det gott om arbetsyta för att laga mat och mycket förvaring i form av skåp och lådor. Det stora vardagsrummet bjuder in till sociala sammankomster med de stora ytorna och här finns det gott om plats för att skapa en trevlig atmosfär med soffgrupp och middagsbord. På entréplan hittar du även en gästtoalett och två sovrum. Fortsätt en trappa ner så finner du utgången till den trevliga altanen och trädgården. Vidare på nedre plan finns två sovrum, ett pannrum, en klädkammare, badrum och tvättstuga.
I närområdet finns en mataffär och goda kommunikationer in till Skövde centrum. Bara en kort promenad bort finns en populär badplats och även tennishall och fotbollsplan. Här finns alla förutsättningar för att trivas!

Välkommen att anmäla intresse!

Mer om mäklarna