Framsida

Dälderna, Skövde

Lerdalavägen 5

Såld
  • 7 rum
  • 260 kvm
  • Villa

Välkommen hem till denna fantastiska villa väl belägen i ett av Skövdes finaste villaområden

Välkommen hem till denna fantastiska villa väl belägen i ett av Skövdes finaste villaområden. Villan ligger inbäddad i magisk grönska med en utsikt som förtrollar.

Välkommen hem till denna fantastiska villa väl belägen i ett av Skövdes finaste villaområden. Villan ligger inbäddad i magisk grönska med en utsikt som förtrollar.
Det första du möts av är en stor och inbjudande veranda. Här finns gott om plats för hela familjen att umgås och äta. När du kliver in huvudentrén möts du av en stor rymlig hall som ger en lyxig känsla. Från hallen når du villans paradrum, det generösa vardagsrummet som rymmer stora sällskap och har en härlig eldstad som skapar stämning. Nedervåningen bjuder i övrigt på ett rymligt kök, två sovrum, tvättstuga, toalett och bra förvaring. På övervåningen möts du av ett stort allrum med utgång till takterrassen som bjuder på en hänförande utsikt. Här finns ytterligare tre bra sovrum och ett badrum.

Den lättskötta trädgården är väl insynsskyddad och sträcker sig runt hela fastigheten. Här finns ett stort dubbelgarage med förrådsdel och ett vidbyggt cykel/ved förråd. Den inramade trädgården passar perfekt för barnfamiljen eller för dig som vill ha en trädgård med goda möjligheter till odling.

På Lerdalavägen 5 bor du med naturen som granne samtidigt som du har cykelavstånd till stadens kärna och puls.

Området Billingen har allt den naturälskande människan kan tänkas behöva. Berget är känt för sina fina vandringsleder och bra längdskidsspår under vintern. Här kan hela familjen sysselsätta sig, umgås eller motionera året om.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna