Trångsund, Skogås

Rapsodivägen 176

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Friköpt radhus med uterum, närhet till natur och Skogås centrum!

Välkommen till Rapsodivägen och detta friköpta radhus som sträcker sig över tre våningar i ett populärt, barnvänligt och lugnt område. Här finner du en öppen och genomtänkt planlösning som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Ett ljust hem som genomsyras av äkta hemtrevlighet och som erbjuder en bekväm och modern livsstil.

Detta radhus hälsar dig välkommen med en rymlig hall där smart förvaring ryms bakom skjutdörrar, en perfekt plats för allt från ytterkläder till skor. Ett mysigt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng erbjuder inte bara komfort utan även praktiska skjutdörrar som döljer extra förvaring. Intill sovrummet hittar du en stilren tvättstuga som nyligen renoverades 2023 och är utrustad med moderna bekvämligheter som tvättmaskin, bänkskiva och hyllor för smidig ordning.

En trappa upp öppnar sig det luftiga köket med en ny granitbänkskiva som sätter en elegant prägel på rummet. Från köket kan du stiga ut på balkongen och njuta av solen under eftermiddagen. Här intill finner du även ett stilfullt helkaklat duschrum från 2009, som ger en modern touch till denna charmiga bostad. Vardagsrummet, som är generöst tilltaget, bjuder på gott om plats för sköna soffor och personlig inredning. Från vardagsrummet öppnar sig det inglasade uterummet, som blir en förlängning av ditt boende och som kan användas året om. På tomten finns en trevlig gräsmatta som delas med samfälligheten.

En trappa upp från mellanplanet väntar ytterligare två sovrum, varav ett erbjuder en praktisk klädkammare för smidig förvaring. Här finner du även ett helkaklat badrum med ett inbjudande badkar för avkoppling. Extra förvaring finns tillgänglig på vinden samt i det yttre förrådet, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha plats för dina ägodelar.

Detta radhus är beläget i en barnvänlig oas med närhet till lekplatser och grönområden. En kort promenad tar dig till Skogås centrum där bussar och pendeltåg ger enkel och smidig kommunikation.

I den låga samfällighetsavgiften på 3 330 kr/månad ingår värme, vatten, sophämtning, kabel-TV, en garageplats, snöröjning och ett parkeringstillstånd.

SAMFÄLLIGHET
https://skogasenssf.se/
De boende har egen inloggning för ytterligare information.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna