Länna, Skogås

Timmervägen 11

Såld
  • 5 rum
  • 147 kvm
  • Villa

Stilren 1-plansvilla med vattenburen golvvärme och öppen planlösning

Välkommen till ditt nya drömhem! Denna 1-plansvilla är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Med vattenburen golvvärme i alla rum håller du en bekväm temperatur året om. Hallen hälsar dig välkommen med praktiskt klinkergolv och skjutgarderober som ger dig gott om utrymme för att organisera dina kläder och skor.

I köket och vardagsrummet möts du av en öppen planlösning som gör att du enkelt kan umgås med familj och vänner. Köket har generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme, och är fullt utrustat med allt du behöver för att laga fantastiska måltider. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som ger en fantastisk utsikt och släpper in mycket naturligt ljus. Här finns också en mysig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. Altandörren leder ut till en härlig altan med söderläge där du kan njuta av solen och den friska luften.

Huset har totalt tre sovrum, ett extra allrum/sovrum, två helkaklade badrum och en praktisk tvättstuga. Allrummet i denna villa är en mångsidig plats som idag används som sovrum, men kan också användas som en mysig oas att koppla av och umgås i. Med sitt vackra burspråk och fina ljusinsläpp blir detta rum en perfekt plats för avkoppling och sociala aktiviteter. Här kan du njuta av en god bok, titta på tv eller använda det som en extra sovplats för gäster.

En fin detalj med huset är den generösa takhöjden på 2,60 m som är genomgående i hela bostaden.

Trädgården är plan med en vacker gräsmatta som är lättskött, vilket gör den till en perfekt plats för både lekande barn och avkoppling med familj och vänner. Här kan du njuta av frisk luft och natursköna omgivningar samtidigt som du har gott om plats att umgås och koppla av. Altanen är också en utmärkt plats för grillning och utomhusmiddagar på sommaren, och det finns gott om plats för utemöbler där du kan samlas och njuta av mat och dryck tillsammans med dina nära och kära.
Med en carport och asfalterad väg kan du enkelt parkera bilen och ha den nära till hands när du behöver den.

Denna fantastiska 1-plansvilla är ett perfekt val för dig som vill ha en stilren och funktionell bostad med alla bekvämligheter du behöver.

Länna är ett idylliskt villaområde med närhet till sjö och skog. Länna Handelsplats med affärer ligger på nära avstånd, och området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter. Området har flera kommunala och enskilda förskolor. I Länna finns också en enskild förskola (Blåbärsstället), en öppen förskola (Familjehuset) samt Engelska skolan.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna