Länna, Skogås

Rökslingan 7

Såld
  • 4 rum
  • 69 kvm
  • Villa

Charmigt hus med stor tomt i Länna!

Välkommen till detta charmiga hus med så mycket potential och karaktär! Om du letar efter ett hem där du kan lägga till din personliga touch och göra det till ditt eget, så är detta platsen för dig.

Byggt 1944, detta hem bär på historiens vingslag samtidigt som det välkomnar nya möjligheter. När du kommer genom grinden känns det som att kliva in i din egen privata oas. En carport med plats för två bilar står redo att välkomna dig och dina gäster.

- Stor tomt på 1994,5 kvm
- Badrum renoverat 2017
- Fönster 2015
- Takpapp omlagt ca år 2000

Det röda huset med svarta knutar ger en känsla av tradition och hemtrevnad. En terrass väntar på att bli omfamnad av din soffgrupp och matbord, perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling under soliga dagar. Tomten är en grönskande canvas komplett med gräsmatta, buskar, träd och blomrabatter.

Inuti finner du en välkomnande hall med en praktisk gäst-WC. Två rymliga sovrum. Det ljusa vardagsrummet och matplatsen är idealiska för umgänge och gemenskap. Köket, renoverat år 2003, erbjuder bra förvaringsmöjligheter och är utrustat med allt du behöver för att skapa läckra måltider. Källarplanet erbjuder ytterligare utrymme med ett nyrenoverat badrum från 2017, pannrum, kontorsdel, WC och förråd.

På baksidan av huset finns ytterligare tomtutrymme och ett äldre förråd som väntar på att bli återupplivat eller omvandlat till något nytt och spännande.

Med en totalyta på 129 kvm och en tomt på 1994,5 kvm. En extra fördel är tillgången till sommarvatten från Drevviken, vilket ger möjlighet till bevattnande av tomten.

Länna är ett idylliskt villaområde med närhet till sjö och skog. Länna Handelsplats med affärer ligger på nära avstånd, och området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter. Området har flera kommunala och enskilda förskolor.

Kom och upptäck potentialen och möjligheterna som väntar på dig här.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna