Länna / Skogås, Skogås

Lyckåsvägen 2

Såld
  • 5 rum
  • 59 kvm
  • Villa

Trevlig villa med stor tomt i lugnt område!

Här har du verkligen naturen runt knuten!

Drömmer du om ett hus med stor tomt, möjligheten att kunna hyra ut en attefallare, odla i ett växthus och ha egna höns? Då har du kommit rätt!

Här kan du även promenera vidare på Lyckåsvägen in mot skogsområdet, där ett mycket omtyckt naturområde Ågesta Friluftsgård med vackra omgivningar och motionsspår finns.

- Bli ett med naturen! Naturreservat i närheten av fastigheten
- Underbar stor tomt för den odlingsintresserade
- Isolerat hönshus med utomhusbur
- Välplanerad med 4 sovrum samt kök och vardagsrum i öppen miljö
- Charmigt och yteffektivt boende
- Närhet till bussar, skolor, matbutik
- Eventuell framtida möjlighet att stycka av tomten (kräver ny detaljplan)
- Fullt utrustat Attefallshus om 25 kvm för kontor eller uthyrning
- ca 450 m till populära Internationella Engelska Skolan

Välkomnande entréhall med inbjudande vy in mot vardagsrum och kök som har en elegant öppen planlösning, fullt utrustat kök med goda arbetsytor och gott om förvaring. Vardagsrummet erbjuder god rymd för flexibel möblering med soffgrupp samt övrigt möblemang, här finns även en braskamin som höjer mysfaktorn och skänker värme. Öppna upp altandörren från kök och vardagsrum så har ni en samlingsplats av rang för familjen under dom varmare månaderna. Här kan ni njuta av solen, ta fram grillen och förbereda middag med goda vänner och familj, medan barnen springer och leker på tomten!

Vidare in bostaden finns ett helkaklat badrum och tvättstuga, två rogivande sovrum varav det ena har ett eget badrum med lyxigt utförande och snygga detaljer i mässing! Från det ena sovrummet når man det inglasade uterummet på ca 18 kvm, här finns det även golvvärme som är trivsamt under hösten och våren.
En trappa upp finns två mysiga sovrum varav det ena är större och har ett fint halvfönster med fint ljusinsläpp, samt plats för att möblera med dubbelsäng.

En separat, fullt utrustad attefallare om ca 25 kvm med loftsäng. Detta hus lämpar sig väl för uthyrning, generationsboende eller kontor.

Den stora tomten är rena drömtomten för den trädgårds- och odlingsintresserade. Den är både plan och delvis kuperad med många olika trädsorter. Här finns massor av ytor att förädla, och i dagsläget finns redan ett växthus på ca 12 kvm. Perfekt för den som vill vara självförsörjande med grönsaker, frukter och bär!

På kort promenadavstånd (ca 250m) har du närmsta busshållplats, och på ca 5 min är du i Skogås centrum. Där finns pendeltågsstation och på ca 20 minuter är du inne på Stockholms central. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna