Drevviksstrand / Östra Skogås, Skogås

Harmonivägen 27

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Villa

Helrenoverat gavelradhus i Drevviksstrand!

Välkommen till lugna och barnvänliga Harmonivägen där detta friköpta gavelradhus i två plan finns.

Här erbjuds du ett trevligt hem med stora sociala ytor, ett välplanerat kök, två lyxiga badrum, god förvaring samt en underbar tomt. Framsidan erbjuder en stor altan med ett utmärkt sydvästligt läge med eftermiddag- och kvällssol där man kan njuta av sommarmiddagen med familj och vänner. På baksidan finns en gräsmatta och ett uterum.

Ett steg in i hallen och man möts av en ljus och rymlig hall med en inbjudande vy in mot kök och vardagsrum. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder generösa arbetsytor och gott om plats till förvaring, matbord och stolar. Vidare in i bostaden finner vi ett helkaklat badrum som blev renoverat 2017/2018. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med gott om plats för soffgrupp och övrig möblemang. Från vardagsrummet når man uterummet.

En trappa upp finns tre härliga sovrum var av ett har utgång till balkongen som vetter ut mot baksidan. Praktisk förvaring finns i två klädkammare. Här finns också ett nyrenoverat stort badrum i lyxigt utförande med gott om plats för både badkar och tvättdel, detta renoverades 2018. Gott om förvaringsutrymmen i vindsförråd samt i yttre förråd. Allt beläget mitt i naturen utan ljud av trafik.

- Två soliga uteplatser samt uterum på baksidan
- Två nyrenoverade badrum (kvalitetsdokument finns)
- Garageplats, värme, vatten och grundutbud-tv ingår i samfällighetsavgiften!
- Badrocksavstånd till närmsta badplats

Här kan du njuta av fina skogspromenader längs vattnet eller ett svalkande bad på sommaren och känna ett lugn samtidigt som du har allt på behagligt avstånd. Närmsta busshållplats från huset är ca 2 min gång. Med buss till Skogås är du framme på ca 3 min som tar dig till Sthlm C på bara ca 20 minuter. Du har även buss till både Farsta och Huddinge. Förskolan Sångfågeln och Mörtviksskolan finns på nära promenadavstånd så att barnen kan gå själva när dom är stora nog.

SAMFÄLLIGHET
Samfälligheten har en egen hemsida:
www.romansen.se
I samfällighetsavgiften på 2033 kr/månaden ingår värme, vatten, 1 garageplats, snöröjning och grundutbud-tv från Tele2 (fd Comhem).

På det stora hela ett fantastisk radhus med gavel i ett tryggt område där ni bara kan flytta in och trivas från första stund.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna