Enskede - Pungpinan, Skarpnäck

Nämndemansbacken 89

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Villa

Barnvänlig radhusidyll

Svårslaget läge - Fin trädgård - Insynsskyddad tomt - Friköpt - Nya våtrum - Renoverad med smakfulla materialval - Optimal planlösning - Ostört läge - Ny balkong

Välkommen till Nämndemansbacken 89 och detta hemtrevliga och välskötta radhus om totalt 120 kvm med väl använda kvm på friköpt tomt med underbara utemiljöer.
Radhuset erbjuder en tilltalande planlösning med möjlighet till hela 4 sovrum.
Huset ligger beläget i familjevänliga området Pungpinan med närhet till det mesta för att få vardagen att gå ihop som, affärer förskolor, skolor samt goda kommunikationer.

* Välplanerat * Smakfullt renoverade våtrum
* Inbjudande sociala ytor både inne som ute
* Stort härligt kök med gott om plats för familj och vänner
* Ljust vardagsrum med kamin och utgång till balkong
* Garage i länga * Toppenläge i barnvänligt område

Med ett svårslaget och fantastiskt barnvänligt läge på bilfri gård med lekplats finns detta mycket fina radhus om totalt 120 kvm i genomgående mycket bra skick. Här bor du i ett radhus som badar i ljus och har utsikt över tallar och lönn. Huset ligger längst inne på gården och gränsar mot allmänning med skogsparti på dess baksida. Perfekt för den som vill bo nära grannar men ändå ha minimalt med insyn.
Byggnaden är varsamt renoverad och erbjuder idag smakfullt stilrent kök, renoverat badrum och gäst-wc samt fräscha parkettgolv och nymålade väggar. Den unika arkitekturen med halvvåningar och öppna trappsteg gör att ljuset strålar rakt igenom huset oavsett tid på dagen. I övrigt har vi även en friköpt tomt med dubbla uteplatser, balkong och många soltimmar där ni kan sitta på framsidans uteplats och njuta samtidigt som ni håller ett öga på barnen.
Det lugna och attraktivt läget i Pungpinan formades av en tanke om ett bilfritt barnvänligt område. Skogskyrkogården med sina höga tallar ligger precis bredvid och här når du barnomsorg genom en promenad längs cykelvägarna in i skogen. Lite längre bort ligger Nackareservatet som är ett av Stockholms mest älskade friluftsområden . Samtidigt är det nära in till city och tunnelbanelinjerna 17 och 18 ligger bara en kort cykeltur bort. Det finns även flera badplatser och gott om stigar för promenader eller skidturer samt att det vintertid plogas skridskobanor.

Garage i länga finns. Fiber är indraget. FTX -system.

Sammanfattningsvis ett drömboende för barnfamiljen!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna