Enskede/Enskededalen, Skarpnäck

Länsmansvägen 6

Såld
  • 7 rum
  • 131 kvm
  • Villa

20-tals hus i bra skick med lugnt härligt läge

Välkommen till detta mycket välskötta 20-talshus i bra skick med ett lugnt härligt läge på en vacker trädgårdstomt (friköpt) i familjevänliga och klassiska kvarter. I Enskededalen är det lätt att trivas och läget på Länsmansvägen är lugnt och eftertraktat med fantastiska Nackareservatet alldeles i närheten. Inte långt från huset ligger Lagmansplan som är en kvarterspark inbäddad som en lummig oas mellan 1920-talshusen. Även den vackra Skogskyrkogården liksom barnvänliga Söderbysjön ligger på bekvämt gång och cykel avstånd. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett behagligt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med skola och förskolor nära inpå, och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till city. Det är lätt att förstå varför området är så efterfrågat.
Huset som erbjuder fönster, dörrar och golv i original utförande på flera håll har en mycket trivsam bottenvåning med en social planlösning mellan det trevliga köket, vardagsrummet och matsalen. Här är det lätt att umgås med släkt och vänner. Här finns även en fin öppen spis som hjälper till att höja trivseln ytterligare. På övervåningen hittar vi en familjevänlig rumsdisposition med tre bra sovrum och ett fräscht badrum. Slutligen en källarvåning med badrum/tvättstuga, två allrum varav en med braskamin samt bra förvaringsutrymmen.

Den härliga tomten erbjuder många soltimmar och här finns såklart plats för studsmatta. Till den friköpta tomten på 655 kvm finns ytterligare 120 kvm kvm som ligger på arrende. Total tomtyta blir således 775 kvm.

Fiber finns indraget. Stor och rymlig vind. Bergvärme. Uppställningsplats för bil, garage samt redskapsbod.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna