Skärplinge, Skärplinge

Mjölnarvägen 8

REDO™ Besiktigad
  • 5 rum
  • 137 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 795 000 kr

Hemtrevlig familjevilla i Skärplinge - Återvändsgata, mot allmänning och utsikt över vatten!

Varmt välkomna till denna hemtrevliga villa på återvändsgata med direkt anslutning till allmänning och vatten. Här finns plats för hela familjen!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende. Huset erbjuder i entréplan rymlig hall med garderober och plats för klädavhängning. Helkaklat badrum med dusch. Kök med goda arbetsytor och utgång till husets inglasade altan mot husets baksida, som har direkt anslutning till allmänning med fotbollsplan och lekplats. På baksidan finns även en altan och bastubyggnad. Härifrån finns även fin och fridfull utsikt över vatten! Övrigt på entréplan finns stort vardagsrum med braskamin, samt öppen planlösning mot matrum (som med enkla medel kan göras om till ett till sovrum). Till sist finns även ett sovrum. Övre plan erbjuder möblerbar hall, helkaklat badrum med dusch och två sovrum, ett med balkong! Huset ligger på rymlig trädgårdstomt längst ner på återvändsgata. Här finns även enkelgarage och förrådsutrymme, samt plats för flertalet bilar på uppfart. Elbilsladdare och fiber finns installerat!

Huset ligger i hemtrevliga och naturnära Skärplinge. Här erbjuds allt för ett trevligt boende med vatten och natur runt hörnet. På orten finns även allt ett boende kan tänkas behöva i form av livsmedelsbutik, skola, förskola, idrottsföreningar etc.! Kommunikationsmässigt finns buss mellan Tierp och Gävle!

Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Skärplinge, Skärplinge

Mjölnarvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.