Skärholmen/Vårberg, Skärholmen

Peterséns väg 44

Såld
  • 6 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Unikt läge vid strand och båtbrygga!

Varmt välkommen till ett fantastiskt hus vid vattnet! Huset som omfamnas av naturen har ett lugnt läge längst in på en återvändsgata. Här, i Johannesdal, är det badrocksavstånd både till stranden och båtbryggan. Den fina villan med sjöutsikt, lummiga omgivningar, flera mysiga uteplatser och egen båtplats erbjuder livskvalitet.

Huset är i ett genomgående fint skick där flera renoveringar genomförts genom åren, såsom renovering av kök, badrum, tvättstuga, indraget fiber, ommålad fasad samt installation av bergvärme (2022). Under åren har även flera av ytskikten förbättras. Här har man en trevlig disponering med stora sociala ytor på entréplanet medan tre av de fyra sovrummen ligger smart placerade på den övre våningen. Förutom detta finns två badrum, varav ett av dem med anslutning till bastun. Där kan du basta och kika på när Ekeröfärjan glider förbi!
För dig med bil finns också ett garage tillhörande fastigheten.

I det direkta närområdet finns många barnfamiljer och det är både lugnt och tryggt utan trafik precis utanför. Den barnvänliga stranden ligger ca 150 m från bostaden medan den privata bryggan ligger nerför gatan. Här finns möjlighet att lägga i en egen båt och njuta av båtlivet under sommarhalvåret. Från bryggan går det alldeles utmärkt att även ta ett svalkande dopp! På bara någon minut nås även områdets mysiga förskola medan skolan (F-6) ligger en kort och bilfri promenad bort.

För dig som gillar att promenera och/eller ta en springrunda finns fina spår och en härlig natur att utforska i närområdet. På ca 10 minuter nås både kommunikationer, service och matbutiker och du tar dig snabbt ut på E4:an med bil. För dig som vill ha ett större utbud av butiker och restauranger finns både Skärholmens Centrum samt Kungens Kurvas shoppingcenter en kortare resa bort. Här finns även ett av världens största Ikea-varuhus kombinerat med annan service, Leos lekland och mycket mer.

Detta boende är perfekt för dig som vill ha lugnet vid vattnet medan du når stadens puls och liv en kortare resa bort!

Mer om mäklarna