Skärblacka, Skärblacka

Snäppvägen 14

Såld
  • 4 rum
  • 140 kvm
  • Villa

Totalrenoverat och välskött enplanshus med vidbyggt garage - Skärblacka

På lågtrafikerad gata intill allmänning och grönområden ligger detta välskötta enplanshus om 140 + 50 kvm. Huset innehåller fyra rum och kök med väl tilltagna rum och väldisponerade ytor med bra förvaringsmöjligheter. Huset är totalrenoverat både in- och utvändigt från 2015 och framåt. Fina och fräscha ytskikt genomgående med kvalitativa materialval och en ljus och öppen känsla. Trivsamt kök i klassisk stil med vitrinskåp och praktisk köksö mot matplats och kvalitativ maskinell utrustning med bl.a. takintegrerad fläkt och vinkyl. Rymligt vardagsrum med mysig braskamin och plats för både soffgrupp och större matbord. Villan är dessutom praktiskt planerad med ett helkaklat duschrum, en gäst-wc samt en stor, separat tvättstuga med ytterligare förvaringsutrymmen.

Extremt låga driftskostnader tack vare energieffektiv bergvärme samt solceller med batterilagring.

Utvändigt är villan i gott skick, och den friköpta tomten om 812 kvm är lättskött med plan gräsmatta som passar perfekt för barnlek och umgänge med nära och kära. Här finns ett även ett inglasat uterum som leder vidare till stenlagd uteplats med spabad. Vidbyggt garage och samt asfalterad uppfart med plats för flera bilar.

Barnvänligt läge i Skärblacka med gångavstånd till fotbollsplan, grönområden, lekplatser samt förskola och skola. Här har du dessutom nära till bl.a. mataffär, restauranger, blomsteraffär och kommunikationer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna