Restad, Skärblacka

Restadsvägen 66

REDO™
  • 5 rum
  • 103 kvm
  • Villa

"FAMILJEVÄNLIG VILLA MED SJÖGLIMT"

Välkommen till denna underbara villa med hörnläge och en unik närhet till natur och sjö.

När du stiger in i villan möts du av en varm och inbjudande atmosfär som omedelbart gör att du känner dig hemma. Denna villa erbjuder hela fyra sovrum, två badrum och en trevlig närhet mellan kök och vardagsrum. Här finns det gott om plats för hela familjen att koppla av och trivas på. Vardagsrummet är rymligt och välkomnande med en mysig kakelugn som sprider värme och ger en känsla av hemtrevnad. Köket är rymligt och modernt utrustat med allt du behöver för att skapa fantastiska måltider och umgås med vänner och familj. Från köket når du ett trevligt inglasat uterum.

På tomten finns det gott om plats för lek och aktivitet. Här erbjuds även en rymlig magasinsbyggnad med garage, bastu och en fantastisk altan med en inbyggd badbassäng/pool. Här kan du koppla av och njuta av den vackra omgivningen i lugn och ro. Närheten till naturen och sjön gör det enkelt att upptäcka den vackra omgivningen och njuta av utomhusaktiviteter som cykling, vandring, fiske och båtliv.

Men samtidigt är det bara en kort bilresa från stadens bekvämligheter och shoppingområden, vilket ger dig det bästa av två världar. Bostaden ligger belägen strax utanför Skärblacka i Restad, med bil ca 20 min till Norrköping och ca 30 min till Linköping. Vill man nyttja kommunikationer för pendling med tåg är de ca 10 med bil till Kimstads pendelstation. Endast 3 km till Skärblacka med förskolor, skolor, idrottshall, ishall, simhall, matbutik och flera restauranger.

Välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Restad, Skärblacka

Restadsvägen 66

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.