Skänninge, Skänninge

Lindbladsvägen 2

Såld
  • 4 rum
  • 112 kvm
  • Villa

TRIVSAMT OCH VÄLSKÖTT HUS MED POOL OCH SPABAD!

Välkomna till Lindbladsvägen 2! Med ett fint hörnläge och på en lugn och familjär gata finner ni detta trevliga hus som är uppfört 1949. Här bor ni i ett underhållsfritt tegelhus med en total yta på 182 kvadratmeter fördelat på två våningsplan och källare. Denna villa om 4 rum och kök passar utmärkt för den lilla familjen. När ni kliver in i huset möts ni av en välkomnande hall med avhängningsdel i garderob, ett smakfullt kök med hög maskinell standard samt ett stort vardagsrum med matplats och braskamin. Från vardagsrummet tar ni er ut till det inglasade uterummet med plats för soffa och bord. I anslutning till hallen finner ni ett smakfullt renoverat duschrum. Vidare på entréplanet finns ett sovrum.

Ovanvåningen erbjuder två rymliga sovrum, ett åt vardera håll om hallen. Bägge sovrummen har goda förvaringsmöjligheter via sidovindar. På övervåningen finns även en toalett med wc och handfat.

Källarplanet erbjuder flera praktiska utrymmen och även flera sociala rum. Här finns en stor gillestuga med braskamin och ett biorum med upphöjda biofåtöljer. Vidare finns en tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin och tvättho. Källarplanet har en egen ingång från utsidan.

Till huset hör en härlig och lummig trädgård med pooldäck, tre äppleträd samt ett inglasat uterum. På tomten kan barnen leka i en trygg och kreativ miljö med plana ytor. Trädgårdens läge ger perfekta solförhållanden från eftermiddag och fram till kvällssolen och här kan ni njuta av ett dop i poolen eller i spabadet. Till huset hör ett garage. Det finns även bra parkeringsmöjligheter på uppfarten för flera bilar. Huset värms upp via fjärrvärme.

Här på Lindbladsvägen 2 bor ni med närhet till Väderkvarnsbacken med utegym, bad och lekmöjligheter. I närheten finns även förskolor och skolor. Skänninge erbjuder goda pendlingsmöjligheter via tåg till bland annat Motala, Mjölby, Linköping och Norrköping.

Välkomna att anmäla er till visningen!

Mer om mäklarna