Sjöhagen, Sjömarken

Sjöhagsvägen 48B

Såld
  • 6 rum
  • 155 kvm
  • Villa

Pampig villa med dubbelgarage på attraktiva Sjöhagen

Nu har du möjligheten att förvärva denna pampiga 2-plansvillan i New England stil på attraktiva Sjöhagen i Sjömarken! På en av dom bättre tomterna i området ligger det här exklusiva huset med stort dubbelgarage och fina materialval.

När du kör upp bilen på den fint stensatta uppfarten slås du direkt av en pampiga villan i New England Stil. Med fina stensättningar och planteringar som leder dig fram till entrén. Inne i hallen möts du av den ljusa och öppna hallen med fin praktisk klinkers. Från hallen har du fri sikt genom hela våningsplanet och huset öppnar direkt upp sig mot dom generösa sociala ytorna. Kök och vardagsrum består av ett stort rum med fönster och ljusinsläpp från flera väderstreck vilket skapar ett enormt ljusinsläpp. Köksön bidrar både med förvaring och sällskaplig närvaro. Genom dom stora dubbeldörrarna i glas tar dig enkelt ut till baksidan och trädgården. I vardagsrummet och köket har man flera exklusiva tillval såsom fin conturakamin, granitskivor och inbyggt surroundsystem. På nedre plan har du även stor tvättstuga med groventré, badrum samt ett extra sovrum.

Upp för trappan har du ett stort allrum med balkong, perfekt för mysiga filmkvällar eller när barnen har över kompisar. Det största sovrummet har en egen klädkammare och platsbyggd förvaring. De andra två sovrummen uppe är båda rymliga och har platsbyggd förvaring. Med ingång från allrummet uppe har du ytterligare ett badrum.

Sjöhagen är ett exklusivt nybyggt villaområde område i attraktiva Sjömarken. Som boende bor man med gångavstånd till den vackra naturen och Sjömarkenskolan som har årskurs f-6. Sjömarken präglas också starkt av närheten till Viaredssjön och de fina bad- och fiskemöjligheterna. Samhället ligger väster om Borås och granne med Sandared där man har tillgång till allmän service och högstadieskola. Nära inpå ligger även Citygross. Bor du i Sjömarken kan du arbetspendla med buss, bil och cykel. På fina cykelvägar tar du dig snabbt till närområdena eller in till Borås.

Tveka inte att anmäla dig till visningen!

Mer om mäklarna