Välkomna till Fågelgatan 28!

Södra Åsum, Sjöbo

Fågelgatan 28

Såld
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Villa

Välskött familjevilla med uterum och integrerat garage!

På Fågelgatan 28 längs lugn återvändsgränd finner vi denna välskötta och ombonade villa med uterum och trädgård i söderläge! Denna mysiga bostad är perfekt för familjen som söker ett bekvämt boende i centrala Sjöbo!

Direkt när vi kliver innanför entrén välkomnas vi av en hemtrevlig atmosfär där hall, kök, matplats och allrum knyts ihop på ett mycket smakfullt sätt. Ett funktionellt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring ger dig allt du behöver för trevlig matlagning. Den öppna planlösningen mellan rummen inbjuder verkligen till sociala stunder med vänner och familj. Ett tillbyggt stiligt burspråk med flera fönster ge den perfekta platsen för matrumsmöblemanget! Allrummet som ligger mittemot erbjuder gott om plats för både soffa, soffbord och TV-möbel. Längs ena väggen löper ett trevligt fönsterparti ut mot uterummet som skänker massor av ljus in i bostaden.

I andra änden av entréplanet har vi den privata delen som erbjuder två sovrum med praktiskt inbyggd förvaring. Ett av sovrummen har öppnats upp ut mot hallen och ytan fungerar idag som kontor, men skulle enkelt kunna göras om till ett tredje sovrum. Mitt emellan dessa ligger en toalett med helkaklade ytor, WC och handfat.

Via altandörren i allrummet tar vi oss vidare ut till ett inglasat uterum i söderläge med generösa ytor för både utomhusmöblemang och förvaringsmöbler. Direkt utanför möts vi av en lummig trädgård med inramande växtlighet och gräsmatta. Här kan du njuta av sommarkvällarna med grillmiddagar eller koppla av med en bok. I anslutning till uterummet finns en trevlig stensatt uteplats, den perfekta platsen för solstolar och loungegrupp! I trädgården finner vi även en praktisk friggebod med förvaring för trädgårdsredskap och verktyg.

Källaren erbjuder många möjligheter beroende på vilka behov man har i sitt boende. Den gamla gillestugan är rymlig och fungerar idag som ett extra sovrum, men skulle passa utmärkt som ett extra allrum för den som har behov. I direkt anslutning finns en rymlig walk-in garderob där du kan förvara dina kläder, skor och andra pinaler. Intill gillestugan ligger ett komplett modernt badrum med helkaklade ytor, golvvärme, WC, dusch och handfat. Ett komplett tvättrum med torktumlare, tvättmaskin och vask ger dig allt du behöver för din klädvård. I direkt anslutning till källaren ligger ett integrerat garage som erbjuder gott om plats för bilen och förvaring. Perfekt när man kommer hem med matkassarna och kan ta dem direkt upp till köket!

En stor fördel med denna villa är dess familjevänliga läge i Sjöbo och närheten till de centrala delarna med utbud av skolor, butiker, mataffärer och busstation för vidare pendling till Malmlö, Lund eller Ystad!

Välkomna på visning!

Mer om mäklarna