Sandsjön, Sexdrega

Julles väg 16

  • 7 rum
  • 154 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 795 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkommen till denna nyligen uppförda villa med fantastisk pool!

Varmt välkomna till detta fantastiska hus beläget på Julles väg 16 i det charmiga området Sandsjön. Bara 15 min med bil till centrala Borås stad och 50 min till Göteborg hittar vi ett pampigt hus uppfört 2019 redo för att flyttas in och njuta av direkt! Perfekt för dig som vill bo med direkt närhet till sol, bad och fiske och mysiga promenadstråk i naturen, omgivet av en barnvänlig miljö är detta verkligen en dröm för den aktiva familjen.
Det första som slår en när man kliver in i denna bostad är ljus och rymd. Här har man verkligen satsat på att skapa en luftig och inbjudande atmosfär. Med sina generösa 154 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa.
Gediget är ordet som bäst beskriver detta hem. Här finner man högkvalitativa materialval och stilrena detaljer som ger en exklusiv touch. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en naturlig samlingspunkt för umgänge och gemenskap. Genomgående fina materialval med bla betonggolv i hela nedervåningen som också sträcker sig ut i trädgården vilket skapar en härlig känsla av att inne och ute smälter samman i fin symbios.
Den stora tomten på 1441 kvadratmeter erbjuder möjligheter till lek och avkoppling under varma sommardagar. Här kan barnen leka och bada medan föräldrarna njuter av en kopp kaffe på altanen.
Sandsjön är ett område känt för sin vackra natur och närhet till sjön. Perfekt för den som älskar att vara utomhus och njuta av det svenska landskapet. I direkt närhet ligger Lockryd Center som innehar en Blomsterbutik, Restaurang Köksträdgården, Lockryds Sommarmöbler och en klädbutik. Här finns också busshållplats och 24H livs som är öppet dygnet runt om du behöver handla. Padelhall finns också nära för dig som gillar träning. Detta hem är verkligen något utöver det vanliga. Kom och upplev allt det här fantastiska huset har att erbjuda!

Du kommer inte bli besviken på detta underbara hem. Varmt välkommen på visning!

*Bokad visning- Boka enkelt via vår hemsida*

Med vänliga hälsningar
- Lina Amor Monroy på SkandiaMäklarna
0733358007

Boka visning

  • Bokad visning - Boka enkelt via vår hemsida, välkomna

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sandsjön, Sexdrega

Julles väg 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.