Vallhov, Sandviken

Fredriksgatan 82E

Såld
  • 4 rum
  • 113 + 55 kvm
  • Villa

Mycket smakfullt renoverat radhus med toppläge i populära Vallhov!

Mycket smakfullt renoverat radhus med toppläge i populära Vallhov! Här flyttar du in till ett vackert och välplanerat hem i två plan med källare där du erbjuds en utmärkt planlösning, härlig bomiljö och stora ljusinsläpp.
Du ges ett stilrent renoverat kök liksom ett smakfullt renoverat badrum med bekvämligheter som golvvärme, dusch och badkar. I källarplan finns även bastu och extra duschmöjlighet och på entréplan finns toalett. Entrévåningen erbjuder även ett rymligt vardagsrum med täljstenskamin, stora fönsterpartier liksom dubbla glasdörrar ut till rymligt och inglasat uterum med plats för loungegrupp såväl som matgrupp för sociala stunder med familj och vänner. När du öppnar de stora skjutbara glaspartierna får du här också tillgång till den egna trädgården såväl som det härliga spa-badet med tonat räcke runt.
På övervåningen finns tre ljust renoverade och trivsamma sovrum samt att möjlighet finns till extra sovutrymme i källarplan såvida man inte hellre önskar ett lekrum/hobbyrum eller kontor.

För bilen finns garageplats i länga och för dagar du önskar åka kommunalt finns busshållsplats endast ett par lätta promenadsteg bortanför dörren.
I detta barnvänliga område finns lekplats alldeles utanför dörren, synbart från köksfönstret. I området finns fotbollsplan samt att du med gångavstånd via gång- och cykelbana når både förskola och skola.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna