Stensätra, Sandviken

Lisselängsgatan 26

Såld
  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Villa

Välrenoverad familjevilla!

Denna villa om ett plan med källare har genomgått en omfattande renovering och välkomnar dig nu hem till smakfulla materialval och ljusa utrymmen.
Det stilfulla köket från 2019 är en fusion av modern design och funktionalitet. Ett av kökets mest iögonfallande drag är den eleganta bänkskivan i granit, vilket inte bara ger köket en exklusiv touch utan också garanterar hållbarhet och långvarig skönhet.Här finns bra med förvaringsmöjligheter såväl som plats för hela familjen att vistas tillsammans medans middagarna tillagas. Härifån nås praktiskt också terass liksom uterum att kunna servera läckra måltider på, en perfekt plats för avkoppling och underhållning.

Planlösningen på entréplan ger härliga sociala utrymmen såväl som tre sovrum och toalett. För den som önskar ytterligare sovrum i samma plan så kan man med enkelhet ändra planlösningen i vardagsrummet som idag är i vinkel. Den genomtänkta renoveringen sträcker sig även ner till källaren. Här väntar en underbar relaxavdelning från 2022 med bastu och massagebadkar, perfekt för att varva ner efter en lång dag. I detta plan finns också en ljus och helkaklad tvättstuga samt gillestuga, förvaringsutrymme samt rum passande för hobbyaktivitet eller ytterligare sovutrymme.

Bomiljön är trivsam i båda plan tack vare de nya 3-glasfönstren, den vattenburna uppvärmningen via bergvärme från 2019 och att källarens ytterväggar hålls torrare med hjälp av elektroosmos.

Enligt befintlig detaljplan får man här bebygga tomten med en femtedel av dess storlek. Det gör att möjlighet finns här för dig som drömmer om större garage eller komplementsbyggnader.

Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till förskola och skola. För den sportintresserade finns fotbollsplan och golfbana i närområde liksom Storsjön och vacker natur.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna