Södra Björksätra, Sandviken

Zinkgatan 2

Besiktigad
  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 695 000 kr

Enplansbostad i lugnt område!

Bekvämt boende i enplansvilla! På hörntomt med fristående garage finner du denna välplanerade bostad. Med inte mindre än fyra sovrum och en rymlig klädkammare erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. Här finns plats för både lek och arbete, för avkoppling och gemenskap.
Köket med dess generösa ljusflöde och yta är tillsammans med de goda arbetsytorna inbjudande till matlagning och bakning. Här finns plats för hela familjen att delta på ett eller annat vis då också den större matgruppen ryms. Vardagsrummet ger plats för tv-hörna såväl som avkopplingshörna intill braskaminen. Möjlighet finns att ändra planlösningen i de fall du önskar färre sovrum och större vardagsrum eller matrum.
För den sociala familjen som älskar att bjuda hem gäster och för den större familjen är det skönt att det finns en separat toalett såväl som ett helkaklat badrum renoverat 2016.

Här bor du med närhet till promenadstråk som leder dig direkt mot Storsjön såväl som golfbanan och bara runt hörnet finner du områdets fotbollsplan.
Med gång- och cykelavstånd nås förskola, skola och matvarubutik vilket gör vardagen både smidig och bekväm.

Välkommen Hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Björksätra, Sandviken

Zinkgatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.