Södra Björksätra, Sandviken

Bronsgatan 10B

  • 5 rum
  • 125 kvm
  • Radhus
Utgångspris 1 595 000 kr

Rymligt och välplanerat radhus!

Rymligt och välplanerat radhus! Här flyttar du in till ljusa utrymmen och en trevlig planlösning där du på övervåningen ges hela fyra sovrum varav två med utgång till balkong i västerläge, klädkammare såväl som ett stilrent helkaklat badrum med golvvärme. På entréplan finner du möblerbar hall med klädkammare och gäst-wc, ljust vardagsrum med dess härliga fönstervägg och utgång till altan i västerläge. Det fräscha köket ger bra med förvaringsmöjligheter såväl som arbetsyta och plats för den större matgruppen. Från köket nås väldigt praktiskt tvättstugan. Merparten av fönsterna är till utbytt till 3-glasfönster samt att nya altandörrar är installerade.

På den egna och inramade tomten finns redskapsbod i anslutning uteplatsen. För bilen finns garageplats i länga med fjärrstyrd port och för dagar du önskar åka kommunalt finns busshållsplats endast en kortare promenad från dörren.
I detta barnvänliga område finns lekplats och fotbollsplan samt att du med gångavstånd via gång- och cykelbana når både förskola och skola.

Välkommen Hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Södra Björksätra, Sandviken

Bronsgatan 10B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.