Säljan, Sandviken

Ängsmarksvägen 4

  • 7 rum
  • 215 kvm
  • Villa
Utgångspris 6 500 000 kr

Exklusiv enplansvilla nära Storsjön!

Exklusiva enplansvilla nära Storsjön i nytt och omtyckt område.
Bostaden bjuder på Wow- faktor redan i entrén där du möts av bostadens största sällskapsutrymme med ljusinsläpp från flera väderstreck - högt som lågt! Här är det närmare 5 m i takhöjd vilket ger rummet underbar rymd och akustik. Intill finner du ett stilrent Marbodal-kök i grått med bänkskiva i svart granit. Bra med förvaring i den släta och handtagslösa köksinredningen. Här finns förutom integrerade vitvaror en välplacerad vinkyl vänd mot matsalen så dina gäster kan ta del av samlingen eller det som planeras att serveras till kvällens meny.
I en mer privat del av bostaden finns tv-rum/allrum med tre anslutande sovrum såväl som ett badrum i uttrycksfull marmorklinker i svart med duschplats och raka glasdörrar. Master bedroom ger dig inte bara avskildhet utan även ditt alldeles egna badrum. Åter vågat och uttrycksfullt i svart marmorklinker och här finns både dusch med glasdörrar såväl som badkar för avslappnande vardagslyx.
Vid entrén finns gästtoalett, avhängningsplats och ett rum att kunna nyttja som sovrum givetsvis, men det är också strategiskt placerat för dig som vill kunna bedriva egen verksamhet i hemmet. Kanske är detta ditt blivande kontors- eller behandlingsrum.

Här har du en bostad som andas trend, modernitet och som ger dig möjligheten till att bli helt fenomenal på sociala medier.

Bostadens klinkergolv i de sociala utrymmena hjälper verkligen till att skapa fantastiska avspeglingar och djup. Likt livet ute på ett spegelblankt Storsjön när du promenerat 5 minuter ner till den kommande gemensamma båthamnen för en tur med din båt en solig sommardag.

Här bor du med närhet till badplats, motionsspår och golfbana. Med en kort biltur eller cykeltur nås Sandvikens centrum med dess utbud av matvarubutiker, shopping och uteliv.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Säljan, Sandviken

Ängsmarksvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.