Östanbyn, Sandviken

Stånggångsvägen 21

Såld
  • 6 rum
  • 137 kvm
  • Villa

Renoverad villa längsmed Jädraån!

Värenoverad villa med mycket rogivande läge längsmed Jädraån i familjevänliga Östanbyn! Här välkomnas du till en ljus och härlig bostad där entréplan bjuder på nyrenoverad hall och wc, två sovrum samt vardagsrum med öppen planlösning mot stilfullt kök i grått från 2015. Från dessa utrymmen nås matrum med stora fönsterpartier mot ån samt altan under tak. Under 2021 byggdes viden om och ger idag ett charmigt allrum med den murade skorstenen i mitten som utgör en härlig detalj samt ett sovrum. I källarplan finner man gott om förvaringsutrymmen men framförallt ett vackert helkaklat badrum från 2019 med både massagebadkar och dusch. För klädvård finns en praktisk tvättstuga renoverad 2019 med klinker och golvvärme, bra arbetsyta såväl som förvaring i grå skåpsinredning. Härifrån når du även carporten och trädgården.

Den rogivande trädgården som vetter mot Jädraån och åkermark ger dig verkligen alla möjligheter till avkoppling vid någon av de tre uteplatserna varav ett är med soldäck och pool. Här ges ett boende som har något för alla - stor som liten!

Välkommen att titta närmare på denna mycket trivsamma villa bara en kort promenad från Västanby Skola, golfbana, ridskola, vacker natur och en kort cykeltur från Sandvikens pulserande centrum!

Mer om mäklarna