Örta, Sandviken

Bondegatan 22

Såld
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Villa

Renoverad villa i lugnt område

På lugn gata i Örta ligger denna villa som renoverats från 2018 till 2021. Här flyttar du in till nya ytskikt och där badrummet aldrig hunnit användas. Entréplan ger dig sällskapsytor i köket med grå inredning från Tibro liksom i vardagsrummet med parkettgolv. Härifrån når du den rymliga altanen i härligt sydväst-läge. På detta plan finns även det nya badrummet. Övervåningen har byggts ut till förmån för ett tredje sovrum och i källarplan finns gott om förvaringsutrymmen liksom möjlighet att göra din drömtvättstuga. Grunden ,den är redan dränerad under 2019.
Trädgården nås av solens alla timmar där flera sköna favoritplatser kan hittas för avkoppling. Kanske är det under något av äppel- eller plommonträden eller intill någon av de bärbuskar denna etablerade trädgård bjuder på. Dess härliga gräsytorna ger samtidigt barnen gott om plats för lek och områdets lekpark ligger på den allmänning som nås endast på andra sidan häcken.
Garage för en bil finns på tomten och den grusgång som man också kan parkera bilen på har under 2020 breddats.

Här bor du med familjen i lugnt område där du har närhet till Göransson Arena, sportcenter, förskola/skola. Till sommaren har du härifrån nära till Trebo golfbana liksom badstränderna vid Storsjön.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna