Barrsätra, Sandviken

Allévägen 7

Såld
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Villa

Trivsamt hem med underbar trädgård!

Trivsamt hem i populärt område. Här flyttar du in i en bostad som erbjuder stort kök passande dig som gillar att utforska nya recept, baka godsaker och samlas runt middagsbordet med nära och kära. Intill köket finner du både matrum och vardagsrum. Från den möblerbara hallen nås badrum från 2015 och på övervåningen finner du tre sovutrymmen och möjligheten till att göra ytterligare badrum. Källaren ger plats för förvaring, matkällare såväl som tvättstuga.

När du stiger ut genom dörren blir du välkomnad av en trädgård som blomstrar i all sin prakt. Denna är en sann pärla och omger bostaden med färgstarka blommor, grönskande buskar och träd som ger skugga och avskildhet. Här kan du koppla av, odla egna grönsaker i trädgårdslandet eller bara njuta av en promenad genom de vackra blomsterrabatterna och äta dig mätt på päron såväl som vindruvor.
På tomten finner du garage med plats för hobbyprojekt såväl som förvaring.

Här bor du i omtyckt område med närhet till sportanläggningar samtidigt som du har smidig tillgång till stadens bekvämligheter, inklusive shopping, restauranger och skolor.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna