Sandarne, Sandarne

Långrör 815

Såld
  • 5 rum
  • 156 kvm
  • Villa

Stilfullt renoverad villa med natur- och havsnära läge!

Denna luftiga och väldisponerade villa i fint skick hittar du i lummiga, populära och idylliska Långrör!

Välkommen till denna välplanerade villa med familjevänligt, natur- och havsnära läge i Långrör 815. Här hittar du ett inbjudande och luftigt boende om 156 kvadratmeter i fint skick med sociala ytor.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett öppet, socialt och mysigt vardagsrum med öppen spis, generösa sällskapsytor och fint ljusinsläpp, följt av ett nyrenoverat, härligt och stilrent kök med vedspis. I anslutning till köket finner man husets matsal med plats för stort matbord. Badrummet är stilrent och fint med toalett, badkar, dusch, kommod, tvättmaskin samt torktumlare. På ovanvåningen finner man 3 sovrum samt husets badrum och en gästtoalett.

Uthus med både vedbod, förrådsutrymme samt redskapsbod.
Uppvuxen trädgårdstomt samt lekstuga.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Sandarne har att erbjuda; perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Stenöhavsbad och camping når man en kort cykeltur bort. I området finns även en handelsträdgård samt Kanonholmen Seafood som har både restaurang samt gårdsbutik. Badplatsen vid Kjeratten är beläget inom gångavstånd och dessutom finns ljusne idrottshall och bad en biltur från bostaden. Mataffär och pizzeria har du bara en kort promenad bort vid Nyplan. Här finns även goda kommunikationer med resecentrum och stan.
I Sandarne finns även sågverkstrampet, en cykelslinga /promenadled som tar dig runt i Sandarne 13 km från Söderhamns fjärdens södra sida och sträcker sig till Sandarne. och dess historia ifrån sågverksindustrin.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna