Saltsjö-Boo, Nacka, Saltsjö-Boo

Porfyrvägen 6

Såld
  • 5 rum
  • 219 kvm
  • Villa

Högt belägen familjevilla på lugn återvändsgränd

Generöst hus i smakfullt och modern stil om 219+13 kvm byggd 2005 med genomtänkta detaljer och välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds 3 sovrum, vardagsrum, kök och allrum. Det finns tre badrum och tvättstuga med groventré. Huset har en stor altan i väst. Dessutom finns det gräsyta och en berghäll precis utanför. Stora sociala ytor med härliga fönster från golv till tak som gör att huset flödar av ljus. De smakfulla materialvalen, den höga standarden, braskaminen och möjligheterna att utforma husets rum efter eget behov sätter pricken över i.et.

Detta generösa hus är smart uppdelad mellan "privatdel" och "sociala del" . På övervåningen finns badrum, allrum och tre sovrum samt förråd och klädkammare. Husets entréplan har den sociala delen med ett vardagsrum/matsal i öppen planlösning och ett smakfullt kök (2020) med stor köksö för sociala tillställningar. I det stora vardagsrummet finns plats för både soffa och stort matbord. Utsikt över altanen och den öppna trädgården. För den trädgårdsintresserade finns både växthus och odlingslådor.

Huset är högt beläget vilket ger en privat inramning. Det finns parkering för 3 bilar och laddbox. Förutom husets stora ytor finns ett förråd för förvaring samt en friggebod som idag nyttjas som hemmakontor.

Huset på Porfyrvägen 6 har energiklass "A" vilket ger möjlighet till grönt bolån - kontakta din bank för att få reda på exakt ränterabatt då det skiljer sig mellan bankerna.

Här bor du i ett område som är känt för att vara mycket lugnt och trevligt. Här har du närhet till det mesta inom ett par kilometer. Stora mataffärer, charmiga butiker och annan bra service finns i Orminge Centrum. För den badsugne kan man välja på bad både i sjö och hav i närliggande Baggensfjärden eller i Bagarsjön.

I Nacka kommun finns det gott om orörd natur. Här finns nio naturreservat som erbjuder trevliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närhet till vattnet, både sjöar och hav, medverkar till mängden aktiviteter som bad, fiske, skidåkning och segling. Vintertid brukar det plogas upp skridskobanor på olika isar runt om i Nacka. Föredrar man längdskidor finns bland annat Velamsund och Nackareservatet men även fina skidspår vid Hellasgården. I Velamsund finns även Nackas största ridhus.

Missa inte detta hus. Välkommen hem.

Kommer ut på marknaden inom kort.

Mer om mäklarna