Rensättra / Myrsjön, Saltsjö-Boo

Månskensvägen 34

Såld
  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Villa

-Accepterat pris- Väldisponerat och fräscht radhus på barnvänlig gata.

-Accepterat pris-

Välkommen hem till Månskensvägen 34. Inbäddat mellan skog och vattnet ligger denna pärla till radhus som erbjuder det mesta av det bästa med fantastiskt solläge.

Här kan du följa solen hela dagen från någon av de två terrasserna eller balkongen. När solen gått ner och temperaturen börjar sjunka så kan smidigt flytta in i uterummet. Terrassen på framsidan samt balkongen ligger i direkt söderläge och är perfekt för den soldyrkande under dagen. Mot kvällen kan du röra dig mot terrassen på baksidan där du kan lapa upp de sista timmarna av dagsljus.

Huset är väldisponerat med fyra stycken sovrum, två badrum och sociala ytor på övre plan. Med genomgående bra skick är det bara att flytta in och börja fundera på hur möbleringen ska se ut. Är man bara i behov av tre sovrum så kan ett av dem enkelt nyttjas som hemmakontor eller dylikt. På uppfarten parkerar du bekvämt två bilar. Har du elbil så finns även eluttag för att ladda.

Här bor du på en lugn och barnvänlig gata. Månskensberget är beläget på höjden precis intill Myrsjön har du närhet till flertalet skolor, badsjöar, shopping och matbutiker från både Orminge centrum och Björknäs centrum. Från busshållplats Nygärde kan du ta dig Orminge centrum på 5 minuter och till Slussen på 30 minuter. För den som önskar ta båten in till city trafikerar Waxholmsbolaget Hasseluddens brygga cirka 2 km bort. Med bil tar du dig snabbt till Nacka Forum som bjuder på en av Stockholms trevligaste shoppinggallerior och på sikt kommer även här att finnas en hållplats för tunnelbanan som håller på att byggas i talande stund.

Välkommen in på visning!

Mer om mäklarna