Rensättra / Myrsjön, Saltsjö-Boo

Skördevägen 13

Såld
  • 5 rum
  • 155 kvm
  • Villa

Charmig familjevilla intill naturen med badrocksavstånd till Sågsjön!

Välkommen hem till denna exemplariska familjebostad!

På en lugn och trivsam återvändsgränd i detta populära bostadsområde, ligger denna fina familjevilla härligt insynsskyddad på en väldisponerad skafttomt. Skafttomten består av en stor altan och mycket gräsmatta för barnens diverse lek och bus. Trädgården är dessutom omringad av vackra buskar och grönskande träd för den som gillar att pyssla i trädgården. Från den mycket väl tilltagna uppfarten når du huset fastukvist som välkomnar dig in i bostaden.

På entréplan bjuds du på stora sociala ytor med ett ljust och rymligt vardagsrum och kök i halvöppen planlösning. I vardagsrummet har du en värmande kamin för vinterhalvåret och utgång till stor balkong i sydost för sommarhalvåret. Här får hela familjen plats. Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet är smakfullt renoverat 2012 med rostfri maskinpark och stor matplats. Balkongen som förlänger vardagsrummet är om hela ca 30 kvm och bjuder på sol från morgon till eftermiddag. Här avnjuter du härliga middagar med nära och kära. Här finns även en elektrisk markis.

Vidare in i på entréplan hittar du två mycket väl tilltagna sovrum med stora garderobsväggar. Master bedroom har glasdörr ut till den härliga balkongen, perfekt för morgonkaffet. Över hela entréplan finns en vind som skapar möjlighet att öppna upp till nock för att skapa rymd eller att nyttja som stort förvaringsutrymme.

På nedre plan hittar du ytterligare sociala ytor i form av ett stort allrum. Rummet nyttjas just nu som ett lyxigt biorum och all bioutrustning ingår i köpet så det är bra att sätta igång med popcornen! Allrummet är stort, vilket gör det möjligt att omvandla detta till ytterligare ett sovrum om behov skulle finnas. Från allrummet når du bostadens fantastiska trädäckade altan om hela ca 75 kvm här finns plats för både stor soffgrupp, matsalsmöbel, diverse leksaker så som exempelvis ett pingisbord, låt fantasin flöda fritt! På altanen finns även en inbyggd jacuzzi, nämnas skall att denna inte fungerar som den ska, så ett kul projekt för den händige. På nedre plan finns dessutom bastun och relaxavdelning att komplettera med jacuzzibadandet.

På båda våningsplanen finns helkaklade badrum i sobra materialval, det ena med dusch och det andra med badkar.

Huset mysiga och inbjudande trädgård om hela 1435 kvm är mycket barnvänlig med stora plana gräsytor, lummig växtlighet och leksaker som sandlåda och lekstuga. Här kommer barnen stormtrivas medan du njuter av Sågsjöns glittrande vatten som du anar mellan träden. I trädgården finns också en vinterbonad gäststuga. En tanke kan vara att göra om detta lilla gästhus till bastu (och bastun inomhus till en vinkällare) då den supertrevliga badplatsen har badrocksavstånd om man vill ta sig ett svalkande dopp. Inte långt från huset ligger även områdets populära pulkabacke för de vackra vinterdagarna.

Som om inte detta vore nog finns det gott om parkering på den enorma uppfarten, här finns el draget för laddbox. Du har dessutom en tillhörande garageplats intill vändplanen.

Detta hus, på denna insynsskyddade fastighet, saknar inget. Varmt välkomna hem!

Mer om mäklarna