Östra Orminge, Saltsjö-Boo

Storholmsvägen 274

Såld
  • 5 rum
  • 137 kvm
  • Villa

Charmigt radhus i 3-plan i barnvänligt område

Välkomna till Storholmsvägen 274. Ett praktiskt och insynsskyddat familjeradhus i barnvänliga kvarter.

Med tre stycken uteplatser beklädda med trall har du gott om valmöjligheter för diverse grillmiddagar och häng i solen. Invändigt bjuder huset på totalt 4 st sovrum och kan smidigt göras om till 5 st vid behov, 2 st badrum och 1 gästtoalett, stort och öppet kök med köksö och väl tilltagna sociala ytor.

Förvaringen är inget det är brist på heller då du invändigt har 2 stycken stora klädkammare och ett externt förråd utanför ytterdörren. I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning, vatten, garageplats och sophämtning samt skötsel av de allmänna ytorna i området. Förbrukningen av varm- & kallvatten avläses och justeras vid årsskiftet för varje enskild fastighet. Använder hushållet över eller under sin schablon så justeras det under följande år och debiteras i efterhand. Samfällighetsavgiften betalas varje månad.

Parkerar bilen gör du smidigt i garagelänga nära huset.

I närområdet hittar du Orminge centrum med restauranger, caféer, matbutiker och övriga butiker. Nära finner du också diverse badsjöar så som Glasbrukssjön, Sågsjön och Myrsjön. Bussen ifrån Orminge centrum tar dig till slussen på ca 20 minuter. I närområdet finns även ett bra utbud av förskolor och skolor för alla åldrar.

Välkommen in på visning!

Mer om mäklarna