Norra Lännersta, Saltsjö-Boo

Nimrodsvägen 6

Såld
  • 6 rum
  • 146 kvm
  • Villa

Rymlig familjevilla

Här bor man trivsamt på en mysig villagata i barnvänliga Källvägsområdet. Huset är fördelat på två plan med sociala ytor på entréplan och utgång till stor trädäckad altan (2020) som omges av grönska och blomster. Här kan du avnjuta både frukost och sena middagar. På nedre plan finns ett stort sovrum, matrum och vardagsrum. På nedre plan finns badrum med bastu samt tvättstuga. Här finns möjlighet att öppna upp planlösningen ytterligare eller att skapa ett till sovrum.

På övre plan sover familjen gott i tre väl tilltagna sovrum. Till det största sovrummet finns en walk-in-closet med fönster och de två mindre rummen har kattvindar som kan öppnas upp för ytterligare golvyta. På övre plan samlas man i det gemensamma allrummet. Här finns även ett stort badrum. Huset har genomgående hög standard och det finns gott om förvaringsutrymmen. Isolerat varmgarage med plats för en bil och utrustad med el laddare . Uppfarten är stenlagd med plats för två bilar.

De olika nivåerna i trädgården ger en härligt dynamik. En dröm för den trädgårdsintresserade men passar även den som önskar en lättskött tomt.

Området är mycket lugnt, trevligt och barnvänligt. Här har du närhet till det mesta inom 500 meter. Stora matffärer, charmiga butiker och annan bra service finns i Orminge Centrum. För den badsugne kan man välja på bad både i sjö och hav i närliggande Baggensfjärden eller i Bagarsjön. Området är barnrikt och det finns flera populära förskolor och skolor på behagligt avstånd och en hel del av dem utan att passera större gator.

Mer om mäklarna