Insjön, Saltsjö-Boo

Rundvägen 1B

Såld
  • 5 rum
  • 151 kvm
  • Villa

Den idealiska familjevillan i hjärtat av natursköna och barnvänliga Insjön

I idylliska Insjön, i brytpunkten mellan stad och skärgård, vill vi presentera denna ytterst välskötta och trevliga familjevilla som nu står redo att bjuda in till ett nytt trivsamt kapitel!

Här bor ni lugnt och tryggt med direkt närhet till skog, sjö och hav. Insjön är ett mycket eftertraktat område som kännetecknas av en god granngemenskap och en känsla av att befinna sig längre ut på landsbygden än vad vi egentligen är. För barnfamiljen är läget i det närmsta oöverträffligt. På tomten finns gott om utrymme för lek och äventyr för de små och i närområdet erbjuds god barnomsorg samt ett rikt föreningsliv med ett brett aktivitetsutbud. Inom några minuters promenadavstånd finns flera badplatser.

Huset disponeras på 151 effektivt planerade kvadratmeter fördelat på två våningsplan. I dagsläget består huset 5 rum och kök, varav 3 sovrum. Det går enkelt att skapa ytterligare ett sovrum på övervåningen om så önskas. Vidare erbjuder huset en välfungerande täljstenskamin i vardagsrummet, en stor altan som sträcker sig runt husets sydöstra hörn, två helkaklade badrum med golvvärme, tvättstuga samt en genomgående god förvaringskapacitet. Nuvarande ägare har under de senaste åren bland annat installerat bergvärme (2023) och renoverat köket (2021).

På den lättskötta och trädgårdstomten finns ett attefallshus som i dagsläget nyttjas som kontor/gästrum och förråd. På den grusade uppfarten finns plats för 2-3 personbilar och här installerades en laddbox 2023. Gräsmattan är utrustad med slingor för robotgräsklippare, vilken kan ingå i köpet.

Huset är sammantaget i ett mycket gott skick såväl tekniskt som estetiskt, vilket bidrar till en bekymmersfri tillvaro. Här är det bara att flytta in och trivas från allra första stund!

På promenadavstånd når ni Velamsunds vidsträckta naturreservat som med sina 700 hektar är ett av Nackas största friluftsområden. I närområdet finns också ridskola, kajakklubb, utegym, golfklubb samt båtklubb med gästplatser. I friluftsområdet finner man också det barnvänliga Velamsundsbadet med anlagd sandstrand. Områdets elljusspår bjuder härliga löpturer och längdskidåkning vintertid.

I området finns flertalet populära förskolor och skolor såsom Idunskolan, Sågtorpsskolan, Myrsjöskolan, Vittraskolan och Orminge skola, samtliga på cykelavstånd från huset. Kommunikationerna i området är utmärkta. Några hundra meter bort finns närmsta busshållplats (Insjön) och härifrån tar ni er bland annat till Slussen och Orminge Centrum. Cirka 500 meter från huset ligger hållplatsen Lagnövägen där busslinje 425 tar er till Slussen på 23 minuter.

Orminge Centrum ligger cirka 10 minuter bort och här finns ett stort utbud av service som matbutiker, gymanläggningar, apotek, frisör och restauranger. På vägen in mot Stockholm når ni också Nacka Forum som med sina 150 butiker erbjuder ett brett utbud av shopping, caféer och restauranger. I närbelägna Gustavsbergs hamn finner ni flertalet trevliga restauranger, butiker, båthamn och en anrik kulturhistoria. Hit kan ni cykla via den vackra cykelvägen utmed vattnet.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna