Eknäs, Saltsjö-Boo

Trädgårdsvägen 8

Såld
  • 5 rum
  • 168 kvm
  • Villa

Vacker och insynsskyddad familjevilla på lugn gränd i populära Eknäs.

Varmt välkommen hem till denna optimala familjebostad belägen i populära Eknäs. I detta barnvänliga villakvarter, på lugn gata, ligger detta charmiga 40-tals hus. Här erbjuds ett rymligt och trivsamt hem med estetiska materialval och genomtänkta lösningar. Huset kommer med flexibel planlösning och härligt öppna sociala ytor.

Villan är fördelad på två våningsplan och bjuder på vackra detaljer som exempelvis flertal blyglasfönster, elegant trappa i kolmårdsmarmor samt klassisk fiskbensparkett på övre plan. Hemmet består idag av tre väl tilltagna sovrum, två badrum med dusch, härlig matsal för smarriga familjemåltider framför husets öppna spis samt ett väldisponerat och praktiskt kök från Ballingslöv. Utöver detta finns det även matkällare/skafferi, verkstad samt tvättstuga. Hemmets hjärta måste ändock vara det grandiosa vardagsrummet med ljusinsläpp ifrån tre väderstreck.

På den underbara inglasade uteplatsen om ca 12,5 kvm kan du njuta av solen mestadels av dagen och för dig med gröna fingrar kommer dina växter att trivas här året om. Huset ligger härligt insynsskyddat på tomten som erbjuder både plan gräsmatta för lek samt vackert bergsparti och sluttning för vinterns pulkafantaster. I trädgården växer både äpple- och plommonträd, rabarber samt vilda blåbär för sommarens pajbakning. Utöver alla trädgårdens läckerheter växer här dessutom diverse vackra träd och buskar så som rododendron. Den charmiga privata baksidan har dessutom en stenbelagd altan med direktaccess från den inglasade altanen och köket.

På uppfarten finns parkeringsplats för två till tre bilar, en av dessa platser med takskydd. Det finns dessutom ett garage om ca 13 kvm med plats för en lite mindre sportbil eller te.x. motorcyklar.

Är ni familjen som letar efter ett funktionellt hus och älskar stora öppna sociala ytor är det här huset för er.

Välkomna hem!

Mer om mäklarna