Boo, Saltsjö-Boo

Skogsvägen 11A

Såld
  • 4 rum
  • 111 kvm
  • Villa

Pedantskött enplanshus med naturen runt knuten

Äntligen erbjuds en sällsynt möjlighet värd att ta vara på!

Med ett privat och skyddat läge uppe på berget välkomnas ni till denna ytterst väldisponerade enplansvilla som nu står redo för ett nytt kapitel. Här, på den lugna återvändsgatan i hjärtat av Saltsjö-Boo, uppförde nuvarande ägare denna inbjudande trävilla 1999.

Den lätt kuperade tomten bjuder på inslag av både natur- och trädgårdskaraktär. På tomtens högsta punkt ligger huset som bjuder in till hög trivsel från första ögonblick. Här erbjuds rymliga sociala ytor med ett stort, välutrustat kök med matplats i burspråk samt ett ljust och luftigt vardagsrum med fönster åt två väderstreck och utgång till den stora altanen som med sitt västläge bjuder på riktligt med soltimmar. Vidare erbjuder huset tre sovrum, varav de två större har varsin separat klädkammare. Dessutom finns två helkaklade badrum, båda med dusch samt en kombinerad groventré och tvättstuga. Huset är i originalskick men har vårdats med stor omsorg under årens lopp. Huset värms effektivt upp med en luftvärmepump som byttes 2016.

Här bor ni med direkt närhet till allt ni behöver för en bekväm och aktiv vardag. På kort promenad- eller cykelavstånd når ni Orminge Centrum som erbjuder ett brett serviceutbud vilket bland annat inkluderar Stora Coop och Systembolaget. Här finns även det omåttligt populära bageriet Lindeberg. 300 meter från huset finns närmaste förskolan (Källan) och i närområdet finns flertalet populära grundskolor representerade. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet busslinjer som trafikerar området med täta avgångar. Restiden med buss in till Slussen är cirka 20 minuter och med bil tar det cirka 15 minuter in till centrala Stockholm. För den friluftsintresserade är läget svårslaget. Här bor ni med närhet till havet, vackra badsjöar och flera vidsträckta naturreservat såsom Skarpnäs och Velamsund som bjuder på miltal av härliga stigar och spår för löprundor, promenader eller längdskidåkning.

Tillträde kan ske tidigast efter årsskiftet, men är flexibelt framåt i tiden. Besiktning kommer att ske torsdag 30/11 och protokollet kommer att laddas upp senare samma dag och finnas tillgängligt på visningen.

Sammantaget är detta ett mycket yteffektivt hus som erbjuder högsta möjliga bekvämlighet och långvarig trivsel för nästa ägare. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna