Sälens by, Sälen

Orrpersvägen 7

Såld
  • 5 rum
  • 201 kvm
  • Villa

Stor villa med garage, gästhus och uteplats i enskilt läge

Centralt i Sälens by på ett mycket attraktivt bostadsområde saluförs nu denna gård i ett exceptionellt läge. Denna hörntomt längst in på Orrpersvägen erbjuder inte bara ett strax över 200kvm stort boningshus utan också garage om cirka 75kvm och en trevlig gårdsbild med bland annat gästhus, grillkåta och bastuhus. Här bor du med fantastisk utsikt i lugnet nära natur och faciliteter samtidigt som du bara är 10 minuters bilväg från Skandinaviens största skidort!

Huset byggt 1991 är omsorgsfullt renoverat genom åren och har både bergvärme, flera eldstäder, solcellsanläggning och FTX-system. Sammanställningen av detta gör att huset är energisnålt och förbrukar i dagsläget cirka 16 000 kWh/år totalt. De totala 201kvm fördelas på 4 sovrum, 2 badrum, kök med egen matsal och allrum/finrumsdel med möjlighet till två soffhörnor. På altanen i flera etage finns både pool, spabad och plats för matgrupp & loungehörna. Tackvare att området är högt beläget i Sälens by är soltimmarna många och hela baksidan badar i sol från morgon till sen kväll. Från altanen blickar du ut mot Lindvallens pister och Sälenfjällen i horisonten. Hela gården är totalt insynsskyddad och läget gör denna fastighet väldigt unik.

Tillhörande Orrpersvägen 7 finns också granntomten nedanför (Orrpersvägen 5) att förvärva tillsammans den bebyggda fastigheten. Denna hålls antingen obebyggd som idag, eller kan bebyggas enligt en framtida ägares önskemål. Dessa två tomter tillsammans ger 3 700kvm tomtyta och båda fastigheterna har en generös byggrätt på cirka 450kvm/tomt. Gästhuset är idag placerat och byggt på Orrpersvägen 5 men ägs & brukas av samma säljare.

För mer information och bokad visning - varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna och ansvarig mäklare Ronja Renheim!

Mer om mäklarna